Arnold Schwarzenegger en Milla Jovovich voor het eerst samen in World of Tanks

thumbnail

Voor het eerst in de geschiedenis komen Arnold Schwarzenegger en Milla Jovovich samen op het scherm! In december begeleiden de Hollywood-beroemdheden spelers voor de Holiday Ops, in de World of Tanks-franchise op PC, mobiel en console. Het feestseizoen zal zeker losgaan in World of Tanks PC, World of Tanks Blitz en World of Tanks Modern Armor!

In de filmtrailer van Holiday Ops ondernemen Arnie en Milla de belangrijkste missie tot nu toe namelijk de feestdagen redden voor Arthur en zijn zoon Mikey. Ga met mee op een magische Holiday Express-trein die hen naar het hart van het dorp brengt, in World of Tanks.

Tankers zullen het blockbuster duo voor het eerst tegenkomen in de garage, waar ze uitdagingen en quests zullen toewijzen. Als spelers deze opdrachten overwinnen, ontvangen ze Arnie en Milla customization items zoals tank skins, thematische emblemen, inscripties, stickers en commandanten. De voiceovers van Milla en Arnold zullen te horen zijn in World of Tanks PC en console.

Christopher Chung, World of Tanks Franchise Director, zei dat het een eer is om Arnold en Milla voor het eerst in de geschiedenis samen op het scherm te hebben, in World of Tanks. “Like many of our millions of players around the world, I have watched movies starring Arnie and Milla separately, over the decades. It’s truly a dream come true to partner with both global stars in our first-ever franchise-wide holiday celebration. There will be something special for our players on whichever platform they enjoy World of Tanks,” aldus Christopher.

De feestdagen beginnen op 1 december en lopen tot 9 januari 2023. Elke spelversie heeft zijn eigen data en aanbod, aangepast aan de gameplay van dat platform.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx