Army Corpes of Hell vanaf nu verkrijgbaar

thumbnail

Square Enix Ltd., uitgever van SQUARE ENIX interactieve entertainmentproducten in Europa en andere PAL territoria, kondigt vandaag aan dat Army Corps of Hell™ vanaf nu verkrijgbaar is in de winkel en als download in de PlayStation Store. Spelers kunnen nu het ultieme gevecht om de hel meemaken, exclusief op PlayStation Vita.

Army Corps of Hell is anders dan alle andere PS Vita launch titels door zijn bloederige gevechten, bizarre humor en heavy metal soundtrack. Als de koning van de hel besturen spelers een leger van honderd goblinsoldaten met drie verschillende klassen: Soldiers, Magi en Spearmen. Elke goblin beschikt over verschillende vaardigheden om een keur aan vijanden te verslaan en de troon van de koning van de hel te heroveren. In Army Corps of Hell kunnen spelers en hun vrienden door de ad-hoc multiplayer en de unieke bedieningselementen van de PS Vita een oorlog beleven zoals nooit tevoren!
Square Enix maakt tevens bekend dat gratis downloadable content (DLC) verkrijgbaar zal zijn om de goblinsoldaten uit te rusten en om de gevechten nog kwaardaardiger en leuker te maken. De “Pumpkin Equipment Set” zal vanaf 28 februari verkrijgbaar zijn. Daarnaast zal de “Frog Equipment Set” DLC verkrijgbaar zijn vanaf 13 maart en de “Bunny Ears Equipment Set” vanaf 3 april.

– Bestuur enorme goblinlegers – Verpletter je vijanden met je leger van 100 goblinsoldaten met verschillende klassen en vaardigheden. Herstel de macht van de koning, ga de strijd aan met zijn tegenstanders en herverover zijn plaats als heerser van de onderwereld!

– Beheers de PlayStation Vita! – Gebruik het achterste touch pad om je goblins instrumenten te laten bespelen die speciale krachten activeren. Laat je held herleven, verjong je soldaten en inspireer je leger om hun kracht te vergroten! Hoe beter je speelt, hoe groter de beloning die je een voordeel tegen je vijanden zullen geven.

– Gebruik je buit om je leger uit te rusten – Combineer materiaal dat je vindt bij verslagen vijanden om nieuwe uitrustingen te maken voor je troepen. Pas de uitrustingen aan en verander de look om de vaardigheden van je soldaten te vergroten.

– Werk samen met vrienden en vergroot de uitdaging – Speel met maximaal vier spelers via ad-hoc multiplayer en ga het gevecht aan met moeilijker bosses om zeldzame items te vinden!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box