ArenaNet hervat verkoop van Guild Wars 2

thumbnail

NCsoft, toonaangevende uitgever en ontwikkelaar van massively multiplayer online games (MMOs) en ArenaNet, ontwikkelaar van de hooggewaardeerde Guild Wars franchise, kondigt aan dat de verkoop van de nummer 1 game van het jaar Guild Wars 2 is hervat. Vanaf vandaag kunnen gamers hun langverwachte exemplaar van Guild Wars 2 aanschaffen en samen met vrienden ervaren waar de hele industrie zo enthousiast over is. De game is nu wederom verkrijgbaar via talloze retail partners.

ArenaNet heeft op 30 augustus haar verkoopactiviteiten tijdelijk opgeschort —slechts twee dagen na de retailrelease van de game—nadat zij te maken kregen met een recordvraag. Om te kunnen voldoen aan het beste serviceniveau is besloten tot deze maatregel. Ondanks de tijdelijke verkoopstop wist Guild Wars 2 direct de nummer één positie op alle formaten te behalen in 10 Europese markten— de eerste PC game in Groot-Brittannië die dit in bijna 2 jaar tijd is gelukt.

Sinds de verkoopstop hebben ArenaNet en NCsoft de game capaciteit aanzienlijk uitgebreid door nieuwe servers in Noord-Amerika en Europa te implementeren en het aantal medewerkers op de klantenservice te verdubbelen. Gamesystemen die onder bijzondere druk stonden, zoals de Trading Post, zijn versterkt en gereed gemaakt voor een extra influx aan spelers.

“De beste klantenervaring bieden is onze topprioriteit,” aldus Mike O’Brien, president en mede-oprichter van ArenaNet. “We bieden lange termijn ondersteuning aan Guild Wars 2. We zullen alles doen wat nodig is om de beste online game ervaring voor onze klanten te garanderen, zelfs als dit betekent dat de verkoop tijdelijk stilgelegd moet worden.”

Om de hervatting van de verkoop te vieren heeft ArenaNet de video Our Time Is Now uitgebracht. De video is geregisseerd door James McTeigue, bekend om zijn werk aan Matrix Trilogy en V for Vendetta. Our Time Is Now toont de revolutionaire belofte van Guild Wars 2 en roept spelers wereldwijd op om samen te komen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box