Apex Legends introduceert nieuwste Legend: Ash

thumbnail

EA en Respawn Entertainment hebben vandaag Apex Legends: Escape aangekondigd, de nieuwste evolutie van de bekroonde Battle Royale, die vanaf 2 november wereldwijd speelbaar is. Apex Legends: Escape introduceert diverse vernieuwende features die de Apex Games flink op zijn kop zetten.

Bekijk de nieuwe psychologische Apex Legends Stories from the Outlands-trailer “Ashes to Ash”

De volgende grote update voor Apex Legends introduceert een bekend gezicht als de nieuwste Legend van het spel. Ash is namelijk niet langer enkel de overseer van de arena’s. Ze is nu volledig opnieuw ontwikkeld; een mirage van de vrouw die ooit Dr. Ashleigh Reid was. In Ash liggen nog sporen van Leigh verborgen, waardoor er connecties ontbranden met een andere dokter in de arena.

De komende dagen wordt er meer nieuws over Apex Legends: Escape onthuld, in aanloop naar de officiële release van de update op 2 november, voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op Twitter, Instagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box