Anno 2205: Orbit nu beschikbaar

thumbnail

Anno 2205: Orbit, de tweede grote DLC voor de city-building simulatiegame van Ubisoft’s Blue Byte studio, is nu samen met een gratis update beschikbaar voor alle Anno 2205 spelers. Na de release van Anno 2205: Tundra eerder dit jaar, is Orbit de laatste content die onderdeel is van de Anno 2205 Season Pass.

Op 20 juli 1969 werd de uitspraak “That’s one small step for man, one giant leap for mankind” wereldberoemd. Exact 47 jaar later kunnen spelers in Anno 2205: Orbit de ruimte veroveren door hun eigen modulaire ruimtestation te bouwen, uit te breiden en te managen.
Om gebruik te maken van Nexus, een krachtige AI die het ruimtestation beheert, moeten spelers astronauten de ruimte in sturen. Spelers moeten de nieuwe Orbital Institutes in hun steden en sectoren plaatsen en inwoners opleiden, zodat ze klaar zijn voor de ruimte. De drie types astronauten, Biologen, Natuurkundigen en Ingenieurs, zijn alle drie voor een ander deel van het ruimtestation belangrijk.

De vele mogelijkheden voor het bouwen van een ruimtestation zijn dankzij de 12 verschillende modules zeer uitdagend en stellen spelers in staat om te experimenteren hoe ze hun ruimtestation het beste kunnen optimaliseren. Hoe groter het ruimtestation wordt, des te meer expertise er wordt opgebouwd, die vervolgens in de Nexus gebruikt kan worden om nieuwe bonuseffecten voor alle andere regio’s in de game vrij te spelen. Er zijn rond de 75 bonuseffecten die ontdekt kunnen worden.

Naast Orbit brengt de nieuwe gratis patch verbeteringen voor alle spelers, waaronder Steam achievements en tijdelijke zomerevenementen die nieuwe ornamenten met zich meebrengen.

Orbit is beschikbaar voor spelers die beschikken over de Season Pass van Anno 2205. Alle andere spelers kunnen Orbit los aanschaffen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box