Anno 2205 Big Five Pack nu gratis verkrijgbaar

thumbnail

Vanaf vandaag is het Big Five Pack voor Anno 2205 gratis te downloaden voor alle spelers. De DLC brengt tal van nieuwe mogelijkheden en updates met zich mee.

Het Big Five Pack introduceert Economic Warfare. Spelers moeten strijden voor onder andere aandelen van de vijf succesvolste corporaties, de zogenaamde Big Five. Ook een nieuwe eenheid maakt zijn intrede: invloed. Zo kunnen spelers spionnen op pad sturen om de competitie voor te zijn. Spelers kunnen uiteindelijk verschillende bonussen verdienen met het overnemen van de Big Five en het domineren van de beurs, inclusief een nieuw openbaar gebouw: de beursvloer.

Naast Economic Warfare brengt het Big Five Pack meer nieuwe mogelijkheden naar Anno 2205, bijvoorbeeld de sectoreffecten. Deze kunnen permanent of tijdelijk een positief of negatief effect hebben op de sectoren van de speler. Daarnaast is ook de quick view modus voor gebouwen uitgebreid en verbeterd en liggen er tal van nieuwe ornamenten op je te wachten.

Op 20 juli geeft de Anno 2205 Orbit DLC spelers de mogelijkheid om hun eigen modulaire ruimtestation te bouwen. Dit gaat gepaard met een gloednieuw wetenschap- en onderzoeksysteem om verschillende gedeeltes van je corporatie te upgraden. Orbit is onderdeel van de Anno 2205 Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar.

Anno 2205 wordt ontwikkeld door Blue Byte, een Ubisoft studio, en is nu verkrijgbaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box