AMD werkt aan volgende generatie chips voor Sony en Microsoft

thumbnail

AMD heeft bekend gemaakt dat het team achter de SoCs voor de PlayStation en Xbox hardware mensen zoekt om te werken aan de next-generation chips voor Sony en Microsoft. Via de PSU lezen we dat de nieuwe chips voor de volgende generatie in de maak zijn. Of het gaat om een PlayStation Pro-versie bijvoorbeeld of een PlayStation 6 is niet bekend. Het is gebruikelijk dat er jaren voor de volgende generatie al gewerkt wordt aan de toekomstige chips, waaronder de GPU en CPU. Verdere details zijn nog niet bekend gemaakt.

We are currently looking for a System-on-Chip Verification Engineer who will be part of a team working on next generation of a complex SOC design. The successful candidate will play a key role in SOC verification performing the following duties for functional, power, and performance aspects with simulation and hardware emulation environment.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box