Alle info rondom Wrath of the Lich King event

thumbnail

Unieke signeersessie Senior Producer Alex Mayberry, de grootste voorraad games & Collector Editions van Nederland, gratis posters en tshirts, een World of Warcraft show en cosplay verkiezing.

Het centrum van Rotterdam zal in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 november overspoelt worden door vele honderden, veelal verklede fans van het meest populaire en spraakmakende computerspel ter wereld: World of Warcraft. De virtuele wereld van Azeroth waar dagelijks meer dan 11 miljoen mensen rondlopen, wordt om 0.01 uur namelijk dankzij de expansie Wrath of the Lych King uitgebreid met een nieuw gedeelte: Northrend. Om dit heugelijke feit te vieren heeft de Amerikaanse developer Blizzard naast Londen, Madrid, Parijs en Berlijn, Rotterdam aangewezen als stad waar een officiële nachtlaunch plaatsvindt. Plaats van handeling is het Binnenwegplein voor het filiaal van de Media Markt. Daar zullen zich woensdagavond vanaf 22.00 uur honderden fans verzamelen om eerst te genieten van een spectaculaire World of Warcraft-show op een groot scherm en daarna om 0.01 uur als eerste de game in handen te krijgen. Hoofdgast bij deze festiviteiten is één van de creators van World of Warcraft, senior producer Alex Mayberry.

De Amerikaan zal op het plein vertellen over het ontwikkelingsproces van Wrath of the Lich King en exemplaren signeren.

De release van World of Warcraft: Wrath of the Lich King belooft de snelst verkopende game-release ooit te worden. Het record staat op naam van voorganger World of Warcraft: The Burning Crusade, waarvan in januari 2007 binnen 24 uur ruim 2.4 miljoen exemplaren verkocht werden. Sinds die tijd zijn er echter enkele miljoenen abonnees bij gekomen (de Massive Multiplayer Only Role Playing Game kan alleen online gespeeld worden) en allemaal wachten ze op deze nieuwe expansie die hen ondermeer in staat stelt hun karakter naar level 80 te krijgen. Media is van harte welkom om het fenomeen ´World of Warcraft´ van dichtbij mee te maken. Op 12 november kun je zien en ervaren waarom miljoenen mensen wereldwijd deze game dagelijks spelen. Hier voel je de passie van de fans die zo aan het spel verknocht zijn dat ze verkleed als karakter uit het spel naar de nachtlaunches van Blizzard gaan.

Locatie:
Media Markt
Binnenwegplein 50-52
Rotterdam

Tijd:
De nacht van woensdag 12 op
donderdag 13 november.
22.00 tot 0.30 uur.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box