Alarm! Eerste trailer voor Emergency 5 vrijgegeven

thumbnail

Vandaag onthullen Sixteen Tons en Deep Silver de eerste trailer voor de reddingstrategie simulator Emergency 5. Reddingsvliegtuigen, het brandweerkorps en de technische dienst verlaten de Emergency basis voor hun nieuwste missie. Emergency 5 is vanaf 14 november 2014 exclusief voor PC verkrijgbaar.

In EMERGENCY 5 nemen spelers de leiding over uitdagende reddingsmissies in drie grote, gedetailleerde omgevingen. Hiervoor hebben zij een enorme hoeveelheid voertuigen en hulpbrigades tot hun beschikking en is het aan hun om ervoor te zorgen dat iedereen op het juiste moment op de juiste plaats is. Alleen de juiste strategie kan orde scheppen in de chaos. In de co-op modus (4 spelers) vormen spelers een team om speciale multiplayer gebeurtenissen op te lossen. Met de vernieuwde editor kunnen spelers hun eigen content maken en aanpassen en met de grote community delen.

Spelkenmerken:

– Honderden uren aan speeltijd met uitdagende, grootschalige reddingsoperaties. De missies en catastrofes worden steeds opnieuw opgebouwd, wat zorgt voor nieuwe en verrassende situaties.
– Drie gedetailleerde omgevingen: Berlijn, Hamburg, en München, die zorgvuldig ontworpen zijn op basis van hun tegenhangers in de echte wereld. De Deluxe uitgave biedt een vierde omgeving: Keulen.
– Meer dan 20 grond- en luchtvoertuigen van politie-, brandweer-, redding-, en technische noodhulpbrigades staan klaar voor hun volgende opdracht.
– In de multiplayer modus bundelen tot 4 spelers hun krachten in open omgevingen met speciale multiplayer gebeurtenissen.
– Een volledig nieuw ontwikkelde Engine zorgt voor de beste EMERGENCY graphics aller tijden. De technologie van vorige delen is hiervoor niet gebruikt.
– Met het geheel vernieuwde control system is de besturing van EMERGENCY 5 voor alle spelers intuïtief en aangenaam. Interactieve tutorials zorgen ervoor dat zelfs nieuwe spelers er snel mee uit de voeten kunnen.
– In de krachtige editor kunnen tot 2 spelers hun eigen omgevingen bouwen en samenwerken op hetzelfde project.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box