Aion: Assault on Balaurea laat spelers kennismaken met hun beste vrienden

thumbnail

Pets kunnen nu veel meer dan alleen de krant brengen en allerlei coole kunstjes. Aion herdefinieert vandaag het gebruik van pets in MMORPG’s met een gloednieuw subsysteem dat spelers kunnen verkennen in de binnenkort verwachte, gratis uitbreiding Aion: Assault on Balaurea. Voor het eerst in Aion hebben spelers toegang tot functionele pets die in staat zijn spullen op te slaan, kunnen helpen met het maken van voorwerpen, optreden als bewakers en hun baasjes waarschuwen als er vijanden in de buurt zijn, of specifiek zijn ontworpen om mee te pronken.

Het petsysteem zal zich blijven ontwikkelen samen met het spel, maar op dit moment introduceert Aion: Assault on Balaurea 5 soorten pets:

• Companion – pets die samen met hun eigenaar avonturen beleven in Atreia
• Signal – pets die hun eigenaar waarschuwen als er vijandelijke spelers in de buurt zijn
• Pack – pets die de inventaris van hun eigenaar uitbreiden
• Fortune – pets die, nadat ze voldoende te eten hebben gehad, voorwerpen produceren voor hun eigenaar
• Purebred – pets die verschillende functies tegelijk verrichten voor hun eigenaar

Er zijn 100 speciale slots beschikbaar om pets in op te slaan, maar je kan maar één pet tegelijkertijd gebruiken. Kenmerken zoals extra inventarisruimte blijven wel beschikbaar, ook nadat de pet is opgeborgen. Je mag van elke pet één exemplaar bezitten. De namen zijn niet uniek, dus je kunt je pets willekeurige namen geven en deze ook weer wijzigen. Als bijzonder extraatje is er de emote ‘Praise pet’ waardoor er unieke animaties voor elke petsoort worden getriggerd.

Er zijn verschillende mogelijkheden om in het spel of daarbuiten pets te verwerven, bijvoorbeeld door er een te kopen in het spel zelf of in de NCStore, als beloning voor een succesvolle quest, als loot, of via promotionele acties. Om de release van deze uitbreiding te vieren, krijgen spelers die Aion: Assault on Balaurea (SRP €29.99/£24.99) kopen, de nieuwste SKU die de spelers alles bied om de wereld van Atreia in te duiken, bij bepaalde, geselecteerde retailers een exclusieve pet van het type Companion cadeau, én de Speckled Ailu, een bijzondere pandabeer van het type Pack.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box