Age of Conan: Rise of the Godslayer: inhoud van de retail box

thumbnail

Deep Silver, het games label van Koch Media, een toonaangevende producent en distributeur van digitale entertainment producten en Funcom, een wereldwijde toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van massively multiplayer online games, kondigen vandaag de inhoud van de retail versie van ‘Age of Conan: Rise of the Godslayer‘ aan. ‘Rise of the Godslayer’ is de eerste uitbreiding voor de MMORPG en wordt uitgebracht in een bundel met de originele game.

Nieuwe spelers ontvangen 30 dagen gratis speeltijd bij de bundel. Iedereen die zijn versie voor 25 mei 2010 registreert ontvangt een exclusief nieuw in-game huisdier als pre-order cadeau. The Loyal Kappa, een krachtig reptiel, is een huisdier dat de speler helpt bij het opleggen van spreuken in een gevecht.

Naast de gratis speeltijd biedt de retail versie een unieke bundel virtuele items, waarvan sommige niet online gekocht kunnen worden:

– Exclusieve in-game huisdier poema: Deze tamme cat volgt de speler overal en kan niet online worden gekocht. Het sociale dier is exclusief verkrijgbaar bij de retailbundel en geeft de speler een unieke metgezel.
– Sneeuwmammoet: Een gigantisch gevechtsmonster waarmee spelers gevechten in kunnen rijden.
– Totem of Origins: Een magisch item die het karakter op ieder moment naar zijn/haar culturele thuisstad kan brengen.
– Enruned Kosalan Ring: dit sieraad vergroot de schade die je een ander in een gevecht kunt toebrengen.
– Bag of Holding: De handige tas vergroot de capaciteit van het karakter om items te dragen (20 plaatsen).
– Stack of potions: Tien drankjes vergroten ‘XP’ met 100% voor 12 uur.
– Fireworks: Twee verschillende soorten vuurwerk kunnen afgevuurd worden door de speler bij vreugdevolle gebeurtenissen.

‘Age of Conan: Rise of the Godslayer’ wordt op 11 mei 2010 uitgebracht voor PC.
‘Rise of the Godslayer’, de eerste uitbreiding op de gewaardeerde bestseller ‘Age of Conan: Hyborian Adventures’ laat de speler het land van Khitai ontdekken: een land gevuld met nieuwe draken, queesten en beloningen. ‘Rise of the Godslayer’ bevat ook nieuwe gameplay kenmerken, zoals een ‘alternate advancement system’ voor level-80-karakters, vijandige partijen en nog meer rijdieren die een integraal onderdeel van de verhaallijn vormen. Met de nieuwe content en kenmerken zal deze complete set de interesse van ervaren avonturiers en nieuwkomers naar de wereld van Conan weten te wekken.

Bundel met de game

Naast het uitbreidingspakket bevat de retail box ook de prijswinnende volledige versie van ‘Age of Conan: Hyborian Adventures’, complete met vele updates die zijn toegevoegd sinds de release van de game, zoals nieuwe gameplay kenmerken, compleet nieuwe landen die ontdekt kunnen worden en meer. Mede dankzij deze updates riep de online gaming website MMORPG.com ‘Age of Conan’ uit tot ‘Most Improved MMO of 2009’ eerder dit jaar.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Heel netjes al die extra’s

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Leuke extra’s alleen lijkt de game me niet zo leuk

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Klinkt wel heel vet:D


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx