Activision reageert op Infinity Ward leegloop

thumbnail

Uitgever Activision heeft via de LAtimes laten weten dat zij goed omgaan met ontwikkelaars. De uitspraken zijn het gevolg van de problemen bij Infinity Ward. Nadat Activision de 2 grootste topmannen van de ontwikkelaar besloot te ontslaan begon een grootse leegloop bij de developer. Activision zegt echter dat dit niet aan hen ligt.

“We zijn momenteel bezig met nieuwe leiders op de goede posities te zetten. Het concern bestaat nog steeds uit bijna 100 mensen. Ze kunnen heel wat hebben. En de wisselingen van personen kunnen natuurlijk ook zorgen voor nieuwe mogelijkheden en veranderingen in de Call of Duty franchise. We behandelen onze devs extreem goed. We hebben een onafhankelijk studio model waardoor ze veel creatieve vrijheid krijgen van ons. Ze kunnen zich helemaal focussen op het ontwikkelen van games. Als ze goede games maken belonen we ze ook met veel geld. We hebben miljoenen Dollars uitbesteed aan talent dat werkt bij Infinity Ward. Onze setup is een win-win situatie voor beide partijen. We verzekeren tevens dat werk voor een breed publiek verkrijgbaar zal zijn. We amuseren mensen en dat blijven we doen met het top talent in de industrie.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  “Activision zegt echter dat dit niet aan hen ligt.” ..het ligt altijd aan een ander he 😉 ach ja, als CoD er maar niet te erg onder lijdt… we zien het wel komen

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Laat ze het maar waarmaken. Misschien is een rigoureuze wijziging helemaal niet verkeerd voor de CoD serie.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box