Activision bouwt next-generation buzz verder uit op Gamescom 2013

thumbnail

Bethesda Softworks, een onderneming uit de ZeniMax® Media groep, kondigt vandaag aan dat het een nieuw kantoor heeft geopend in Sydney, Australië. ZeniMax Australia Pty Ltd zal alle marketing-, sales-, en distributie-activiteiten van Bethesda in Australië en Nieuw-Zeeland beheren.

De vestiging van Zenimax in Australië onderstreept het belang van de groeiende Australische markt, en ook het engagement dat de onderneming opneemt in de regio nabij de Stille Zuidzee. Zenimax heeft ook vestigingen in Hong Kong en Tokyo.
Bij de opening van de nieuwe kantoren in Australië, wordt Simon Alty aangesteld als Managing Director voor de nieuwe regio. Alty was recent Managing Director van One to Another Pty Ltd waar hij en zijn team een cruciale rol speelden in verschillende succesvolle Bethesda releases waaronder The Elder Scrolls V: Skyrim.

“Simons ervaring en expertise in de gamesbranche – en specifieker het feit dat hij actief was bij de marketing en sales van Bethesda titels de laatste 4 jaar – zal van grote waarde blijken bij het opstarten van het kantoor in Sydney”, aldus Sean Brennan, Managing Director, Zenimax Europe Ltd. “Als we vooruit kijken dan zal 2014 een belangrijk jaar zijn voor Bethesda, daar er voor volgend jaar maar liefst 3 AAA-titels gepland staan: The Elder Scrolls Online, Wolfenstein: The New Order en The Evil Within”.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x