Actie: Word lid en win gegarandeerd prijzen!!!

thumbnail

De lancering van onze nieuwe website ligt alweer ‘n tijdje achter ons. We zijn erg tevreden met de vernieuwingen, de stabiliteit, veiligheid en vooral technologische vooruitgang die we hebben geboekt in dit jaar en je zult het vast wel gezien dat we in de afgelopen maanden flink wat verbeteringen hebben doorgevoerd. We willen iedereen dan ook bedanken voor hun support en alle bezoeken die maandelijks steeds meer weten te pieken.

Tijd dus voor een leuke actie. Een unieke actie waarbij je GEGARANDEERD games kunt winnen. In de afgelopen jaren hebben we de nodige games weten te verzamelen. Soms blijven er wat games over of reageren winnaars van prijsvragen niet waardoor we de games maar lekker in onze prijsvragenbox houden. Nu willen we jullie blij maken hiermee, en niet alleen dat. We laten aan jullie de keuze. Je kunt namelijk kiezen uit 50+ games en/of films, een variatie van games (PC, Xbox One, Switch en PS4) van zowel 3 jaren terug tot nu, welke we regelmatig aanvullen. Beneden op de illustratie zie je een deel van deze games, maar aanvullingen volgen. Zit er nu echt niets tussen dat je wilt? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een waardebon van Coolblue (10 Euro) die je naar eigen keuze mag besteden! Maar hoe kan je dit winnen? Instructies volgen…

Wat moet ik doen voor een gegarandeerde prijs?

  • Word lid van Evilgamerz, als je dat nog niet bent…
  • Behaal een hoeveelheid van 300 punten

Hoe behaal je punten?

Dat is niet zo moeilijk. Je krijgt punten automatisch toebedeeld. Zo krijg je al 1 punt per dag dat je Evilgamerz bezoekt (dat zijn er al 365 per jaar voor één simpele actie!) en per reactie die je plaatst (1 punt per reactie dus erbij). Verder krijg je automatisch al tientallen punten door het mooier maken van je profiel en behalen van simpele rewards.

Hoe snel behaal je 300 punten?

Bij het dagelijks bezoeken van de website en dagelijks reageren, en behalen van hier en daar (automatische) rewards, heb je binnen 3-12 maanden ongeveer 500 tot 1000 punten bereikt, en dan hoef je nog niet eens heel veel te posten. Of je nu snel de 300 haalt of niet, we hebben liever dat je er plezier bij hebt dan er een wedstrijd van maakt. Het maakt niet uit, het gaat ons vooral om de interactie en om mensen blij te maken. We motiveren echter niet om overmatig te gaan spammen door dagelijks tientallen nutteloze reacties te plaatsen. Je puntenaantal zie je rechtsboven. Bij je registratie verdien je al direct extra punten bijvoorbeeld.

Wat als ik de 300 punten behaald heb?

Wow! Geweldig! Je doet met ons mee! We nemen binnen één week contact met je op via je profiel emailadres, en zullen dan met je overleggen of je keuze gaat naar een waardebon of naar een game of film die we op dat moment in de aanbieding hebben. Dit zal een keuze zijn uit meer dan 50+ games/films, waarvan we de lijst steeds intern zullen updaten.

Stellen jullie ook Xbox Series X en PlayStation 5 games ter beschikking?

Jazeker, die komen er ongetwijfeld ook wel bij! Dus je kunt nu alvast mee gaan doen! Het betreft zowel nieuwe games, als oudere games. Er zal altijd wel een game bij zitten die je nog niet hebt. Veel games zijn retail-exemplaren met hoesje en disc, maar we zullen ook codes gaan weggeven van games indien je die liever hebt. Omdat we niet kunnen overzien hoeveel mensen er direct mee zullen doen, bieden we grotendeels ook oudere games aan (van 1 jaar of enkele jaren oud), zodat we het aanbod hoog kunnen houden qua games die we aanbieden. Maar waarom zouden deze games niet vet zijn om GRATIS te krijgen?

Doe dus mee en de actie start vanaf nu! We hopen dat we jullie er een plezier mee kunnen doen! Hoe meer mensen er mee kunnen doen, hoe ruimer we hopelijk het aanbod kunnen gaan maken, en hoe vetter we deze actie kunnen gaan uitbreiden!

Redactie van Evilgamerz wordt uitgesloten van deelname. Eventuele lichte aanpassingen aan de voorwaarden zullen altijd medegedeeld worden. Misbruik van deze actie wordt niet op prijs gesteld.

5 3 stemmen
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
TommyNL
Lid
103
24 dagen geleden

Zit er ook een Ps5 console bij Jeroen? 🤣

OrbitingDeath
Lid
107
22 dagen geleden
Reageer op  Z@3 Redrum

Dibs!

Kont
Lid
495
24 dagen geleden

Lachen, weet nog wel hoe dat ging bij member vd maand. De spam op t forum was intens 😂

OrbitingDeath
Lid
107
22 dagen geleden
Reageer op  Z@3 Redrum

gamez forum, dat liep bij mij ook in de 30k+ postcount, mooie oude tijd lol

Redder
Lid
33
23 dagen geleden

cool. Wellicht dat ik het ook eens ga proberen. Gewoon geregeld even op bezoek.

Anneliese1970
Lid
35
17 dagen geleden

Leuk, ga het proberen 😊😊

Reiverdemon
Lid
52
3 dagen geleden

Benieuwd hoe deze actie gaat aflopen. Ik zal misschien net voor kerst van volgend jaar klaar zijn lol.
lees alleen nieuws, en voor de rest niet zo veel. Krijg je ook punten voor hoelang je al lid bent?


Naar boven
11
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x