Actie: Word lid en win gegarandeerd prijzen!!! – Update

thumbnail

De lancering van onze nieuwe website ligt alweer ‘n tijdje achter ons. We zijn erg tevreden met de vernieuwingen, de stabiliteit, veiligheid en vooral technologische vooruitgang die we hebben geboekt in dit jaar en je zult het vast wel gezien dat we in de afgelopen maanden flink wat verbeteringen hebben doorgevoerd. We willen iedereen dan ook bedanken voor hun support en alle bezoeken die maandelijks steeds meer weten te pieken.

Tijd dus voor een leuke actie. Een unieke actie waarbij je GEGARANDEERD games kunt winnen. In de afgelopen jaren hebben we de nodige games weten te verzamelen. Soms blijven er wat games over of reageren winnaars van prijsvragen niet waardoor we de games maar lekker in onze prijsvragenbox houden. Nu willen we jullie blij maken hiermee, en niet alleen dat. We laten aan jullie de keuze. Je kunt namelijk kiezen uit 50+ games en/of films, een variatie van games (PC, Xbox One, Switch en PS4) van zowel 3 jaren terug tot nu, welke we regelmatig aanvullen. Beneden op de illustratie zie je een deel van deze games, maar aanvullingen volgen. Zit er nu echt niets tussen dat je wilt? Dan heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een waardebon van Coolblue (10 Euro) die je naar eigen keuze mag besteden! Maar hoe kan je dit winnen? Instructies volgen…

Wat moet ik doen voor een gegarandeerde prijs?

 • Word lid van Evilgamerz, als je dat nog niet bent…
 • Behaal een hoeveelheid van 300 XP (punten)

Hoe behaal je XP (punten)?

Dat is niet zo moeilijk. Je krijgt XP (punten) automatisch toebedeeld. Zo krijg je al 1 XP (punt) per dag dat je Evilgamerz bezoekt (dat zijn er al 365 per jaar voor één simpele actie!) en per reactie die je plaatst 1 XP (punt) per reactie dus erbij). Verder krijg je automatisch al tientallen XP door het mooier maken van je profiel en behalen van simpele rewards.

Hoe snel behaal je 300 XP?

Bij het dagelijks bezoeken van de website en dagelijks reageren, en behalen van hier en daar (automatische) rewards, heb je binnen 3-12 maanden ongeveer 500 tot 1000 XP bereikt, en dan hoef je nog niet eens heel veel te posten. Daarnaast behaal je nu ook 1 XP per dag voor een reactie die gewaardeerd wordt (geplust) door een ander lid van Evilgamerz (nieuw sinds 28 januari 2021)! Of je nu snel de 300 haalt of niet, we hebben liever dat je er plezier bij hebt dan er een wedstrijd van maakt. Het maakt niet uit, het gaat ons vooral om de interactie en om mensen blij te maken. We motiveren echter niet om overmatig te gaan spammen door dagelijks tientallen nutteloze reacties te plaatsen. Je XP-balans zie je rechtsboven. Bij je registratie verdien je al direct extra XP bijvoorbeeld.

Wat als ik de 300 XP behaald heb?

Wow! Geweldig! Je doet met ons mee! We nemen binnen één week contact met je op via je profiel emailadres, en zullen dan met je overleggen of je keuze gaat naar een waardebon of naar een game of film die we op dat moment in de aanbieding hebben. Dit zal een keuze zijn uit meer dan 50+ games/films, waarvan we de lijst steeds intern zullen updaten.

Stellen jullie ook Xbox Series X en PlayStation 5 games ter beschikking?

Jazeker, die komen er ongetwijfeld ook wel bij! Dus je kunt nu alvast mee gaan doen! Het betreft zowel nieuwe games, als oudere games. Er zal altijd wel een game bij zitten die je nog niet hebt. Veel games zijn retail-exemplaren met hoesje en disc, maar we zullen ook codes gaan weggeven van games indien je die liever hebt. Omdat we niet kunnen overzien hoeveel mensen er direct mee zullen doen, bieden we grotendeels ook oudere games aan (van 1 jaar of enkele jaren oud), zodat we het aanbod hoog kunnen houden qua games die we aanbieden. Maar waarom zouden deze games niet vet zijn om GRATIS te krijgen?

Doe dus mee en de actie start vanaf nu! We hopen dat we jullie er een plezier mee kunnen doen! Hoe meer mensen er mee kunnen doen, hoe ruimer we hopelijk het aanbod kunnen gaan maken, en hoe vetter we deze actie kunnen gaan uitbreiden!

UPDATE (17-09-2022)

We hebben de afgelopen tijd de nodige leden al blij gemaakt met diverse games. Vooralsnog zullen we de actie beëindigen voor nieuwe leden. We zullen ons best doen de eindejaarsacties wel zoveel mogelijk weer voort te zetten! Bedankt iedereen voor zijn of haar deelname, en uiteraard blijven actieve leden voorrang krijgen bij nieuwe prijsvragen.

Redactie van Evilgamerz wordt uitgesloten van deelname. Eventuele lichte aanpassingen aan de voorwaarden zullen altijd medegedeeld worden. Misbruik van deze actie wordt niet op prijs gesteld.

 • 5 3 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  13 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  TommyNL
  Lid
  364
  2 jaren geleden

  Zit er ook een Ps5 console bij Jeroen? 🤣

  OrbitingDeath
  Lid
  400
  2 jaren geleden
  Reageer op  Z@3 Redrum

  Dibs!

  Kont
  Lid
  2003
  2 jaren geleden

  Lachen, weet nog wel hoe dat ging bij member vd maand. De spam op t forum was intens 😂

  OrbitingDeath
  Lid
  400
  2 jaren geleden
  Reageer op  Z@3 Redrum

  gamez forum, dat liep bij mij ook in de 30k+ postcount, mooie oude tijd lol

  Redder
  Lid
  33
  2 jaren geleden

  cool. Wellicht dat ik het ook eens ga proberen. Gewoon geregeld even op bezoek.

  Anneliese1970
  Lid
  43
  2 jaren geleden

  Leuk, ga het proberen 😊😊

  Reiverdemon
  Lid
  1167
  2 jaren geleden

  Benieuwd hoe deze actie gaat aflopen. Ik zal misschien net voor kerst van volgend jaar klaar zijn lol.
  lees alleen nieuws, en voor de rest niet zo veel. Krijg je ook punten voor hoelang je al lid bent?

  Jacquelinexxs
  Gast
  Jacquelinexxs
  2 jaren geleden

  Wooh wat lief doe graag mee
  Fijne dagen

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Wow nice!


  Naar boven
  13
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx