We Love Katamari Reroll + Royal Reverie rolt vandaag uit

thumbnail

Bandai Namco Europe brengt vandaag WE LOVE KATAMARI REROLL+ ROYAL REVERIE uit op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

We Love Katamari, oorspronkelijk uitgebracht in 2005, is terug, geremasterd voor 2023! Spelers kunnen blijven spelen met nieuwe elementen en verbeterde visuals, met behoud van de iconische gameplay van het besturen van The Prince of All Cosmos die zijn Katamari over de wereld duwt en een gigantische bal van alles en nog wat maakt om de sterren te bereiken.

De King of All Cosmos ontdekt dat sinds hij in Katamari Damacy de sterren aan de hemel heeft nagemaakt, hij nu duizenden bewonderaars op Aarde heeft! Om de wensen van zijn geliefde fans te vervullen, stuurt de Koning zijn zoon de Prins om opnieuw een Katamari te maken.

De game heeft zijn offline multiplayermodus behouden, waarin twee vrienden samen de grootste Katamari kunnen rollen of elkaar kunnen uitdagen. Tot slot voegt WE LOVE KATAMARI REROLL+ ROYAL REVERIE vijf nieuwe uitdagingen toe aan het originele spel, waarmee het verhaal van de jeugd van de koning, die opgroeit tot de flamboyante heerser die we kennen en liefhebben, wordt voltooid.

Er is een speciale editie te koop, met de onvergetelijke muzieknummers uit de Katamari Damacy-serie en het kostuum-item voor de prins of zijn neven, “Little King Accessory” en “Little Prince Accessory”.

WE LOVE KATAMARI REROLL+ ROYAL REVERIE rolt vandaag naar Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx