3DS firmware update is live

thumbnail

3DS-gebruikers melden momenteel dat de Nintendo 3DS een update heeft gekregen. Het systeem is nu in staat om onder andere 3D-video’s op te nemen. Ook is er DLC-support toegevoegd aan de handheld. Verder is er nu de mogelijkheid om data te transfereren naar een andere 3DS console en kan nieuwe content gebruikt worden voor het Mii Plaza. Onder andere enkele nieuwe uitdagingen kunnen hier behaald worden. De 3DS-firmware kan gedownload worden door je handheld aan te sluiten op het internet.

De systeemupdate voor Nintendo 3DS biedt bezitters van dit systeem toegang tot diverse nieuwe functies en verbeteringen. Zo is er nu de mogelijkheid om met het systeem een 3D-video van maximaal tien minuten op te nemen. En kan een eigen 3D-film worden gemaakt of de mooiste momenten met vrienden en familie op worden genomen, steeds weer in 3D.

De videofunctie van Nintendo 3DS biedt speciale filmopties voor creatieve enthousiastelingen. Zo laat de Interval Shot-functie met een bepaalde interval beelden schieten, waardoor de speler bijvoorbeeld in beeld kan brengen hoe een ijspegel smelt of een bloem bloeit. Met de Frame Pick-functie kunnen heel veel stilstaande beelden worden geschoten, om deze vervolgens achter elkaar af te spelen voor stop-motion-filmpjes. Dus op dezelfde manier als animatiefilms worden gemaakt.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Vanavond eens downloaden. Ben wel benieuwd naar dat 3D filmen.


Naar boven
1
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x