2K Games’ Sid Meier’s Civilization V inladen bij Steamworks

thumbnail

2K Games en Valve kondigden vandaag aan dat er een overeenkomst bereikt is om alle PC versies van het langverwachte Sid Meier’s Civilization V met veel van Steamwork’s features uit te rusten. Er wordt een speciale digitale Deluxe Editie aangeboden via Steam. Klanten die een pre-order op Steam plaatsen voor de reguliere of Digitale Deluxe Editie van Sid Meier’s Civilization V zullen beloond worden met een gratis Map Pack bij lancering van de game in de herfst van 2010.

Sid Meier’s Civilization V spelers zullen genieten van de voordelen van Steamworks’ features die bij alle PC versies zit, zoals auto-updating, Steam Achievements, downloadable content, de mogelijkheid om vanaf iedere computer in te loggen, multiplayer matchmatching en meer.

Sid Meier’s Civilization V Digital Deluxe Edition zal de veroveringen van spelers uitbreiden met de nieuwe Babyloonse beschaving en hun heerser, Nebuchadnezzar II (c. 630 – c. 561). Als koning van Babylon is het voor gamers mogelijk hun rijk te vergroten met geavanceerde Babyloonse Boogschutters om de titel Nebuchadnezzar the Great te verdienen. Sid Meier’s Civilization V Digital Deluxe Edition bevat ook een “Behind the Scenes at Firaxis with Civilization V” video feature en de bekende soundtrack van de game.

Gamers die van te voren een versie van Sid Meier’s Civilization V van Steam besteld hebben, ontvangen gratis het downloadable bonus materiaal, Cradle of Civilization Map Pack: Mesopotamia zodra de game verkrijgbaar is. De map pack laat spelers het traditionele Midden Oosten “Cradle of Civilization” ervaren. De pack begint bij de Nijl Delta in het westen en breidt uit naar het oosten langs de vallei van de Euphraat en Tigris rivier tot aan de Perzische Golf. Leiders zullen nieuw terreinen, culturen en veroveringen ontdekken.

Voor degene die niet kan wachten op de fantastische ervaring van Sid Meier’s Civilization V, laat 2K Games trots weten een Steam-wide verkoop op alle eerdere Civilization titels aan te bieden voor een beperkte tijd. Deze verkoop start vandaag.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx