2K en Turtle Rock Studios kondigen Evolve aan

thumbnail

2K en Turtle Rock Studios, de makers van de coöperatieve shooter-klassieker Left 4 Dead, kondigen vandaag officieel Evolve aan, een geheel nieuwe multiplayer shooter-ervaring. Evolve is exclusief onthuld op de februari-cover van Game Informer en zal vanaf deze herfst beschikbaar zijn voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC.

Evolve voegt coöperatieve en competitieve multiplayer-ervaringen vakkundig samen wanneer een team van vier jagers het rechtstreeks opnemen tegen een monster dat bestuurd wordt door een speler. Op een vreemde planeet in de verre toekomst jagen spelers op hun prooi in 4V1-wedstrijden die stijf staan van de adrenaline. Ze ervaren Evolve als een first-person shooter als zij coöperatief samen spelen als vier jagers, maar zij kunnen ook het monster besturen vanuit een third-person perspective. Daarmee biedt Evolve een unieke gameplay-ervaring. Op dit moment is het eerste monster in de game bekend gemaakt, Goliath, evenals het eerste team van vier jagers, elk met hun eigen unieke klasse en mogelijkheden.

“Onze filosofie is om ongelofelijk leuke game-ervaringen te creëren zoals die nergens te vinden zijn.” aldus Chris Ashton, co-founder en design director bij Turtle Rock Studios. “Evolve’s co-op versus lone wolf formule resulteert in de meest intense multiplayer-confrontaties die we ooit hebben ervaren.”

“Evolve gaat bepalend zijn voor de nieuwe generatie multiplayer-ervaring,” aldus Christoph Hartmann, president van 2K. “Dit is onze eerste compleet nieuwe IP voor de next-gen systemen en 2K werkt er samen met Turtle Rock Studios hard aan om een game af te leveren die direct entertainment biedt en waar je gewoon niet mee kan stoppen“.

Evolve is vanaf vandaag beschikbaar als pre-order bij deelnemende retailers. Pre-order Evolve voor Xbox One, PlayStation 4 of PC en ontvang het Monster Expansion Pack. Dit bevat de gratis “Savage Goliath” skin en een nieuw monsterpersonage.

Evolve zal vanaf medio herfst 2014 beschikbaar zijn voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box