2K en Gearbox kondigen de tweede Season Pass aan voor Borderlands 3

thumbnail

Na de recente bevestiging dat Borderlands 3‘s next-gen upgrade tegelijkertijd zal lanceren met zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X / Series S, hebben 2K en Gearbox vandaag Season Pass 2 voor Borderlands 3 aangekondigd.

Season Pass 2 bevat twee geheel nieuwe downloadbare content add-ons: Designer’s Cut en Director’s Cut, plus gloednieuwe looks voor alle vier Vault Hunters die later deze maand worden onthuld. De eerste add-on die uitkomt heet Designer’s Cut, die totaal nieuwe manieren creëert om Borderlands 3 te spelen door een extra Skill Tree voor elke Vault Hunter, een nieuwe stand-alone modus genaamd Arms Race en meer te introduceren.

Season Pass 2 is vanaf 10 november verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / Series S, Google Stadia en Windows-pc. De Designer’s Cut add-on wordt tegelijkertijd met de nieuwe Season Pass op 10 november gelanceerd, terwijl Director’s Cut gepland staat voor release in de lente van volgend jaar. Om de downloadbare content te kunnen spelen, dien je de volledige versie van Borderlands 3 in je bezit te hebben.

Als je meer wil weten over de inhoud van de Designer’s Cut add-on, hoef je niet lang te wachten. Vanaf 20 oktober zullen leden van het Borderlands Creator Team een reeks streams en shows hosten met live hands-on gameplay en extra onthullingen. Dit zijn de streams en shows die later deze maand te zien zijn op het officiële Borderlands Twitch-kanaal:

  • 20 oktober, 18:00 CEST – LIVE: Nieuwe Skill Tree-onthulling van Amara en FL4K met het Borderlands Creator Team;
  • 22 oktober, 18:00 CEST – LIVE: Nieuwe Skill Tree-onthulling van Moze en Zane met het Borderlands Creator Team;
  • 29 oktober, 17:00 CET – PREMIERE: Een nieuwe aflevering van The Borderlands Show waarin de Arms Race-modus wordt toegelicht, developer interviews te zien zijn en veel meer;
    30 oktober, 17:00 CET – LIVE: The Bordercast streamt de allereerste live playthrough van Arms Race met speciale gasten.
  • Ga voor meer informatie over deze aankomende streams en shows naar deze blog of ga naar youtube.com/BorderlandsGame om de streams en shows te kijken nadat deze op Twitch zijn uitgezonden.
0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x