2 Xbox 360 screens van Command & Conquer 3

thumbnail

C&C 3 zal de eerste echte real time strategy game gaan worden, welke zich op de waarheid zou kunnen berusten. Zo wordt er gepraat over onder andere de besturing van de Xbox 360 versie. Zo hoopt men met deze game de besturing een stuk toegankelijker te kunnen maken op de console. Echt duidelijkheid hierover wordt er niet geschept, maar men gaat in ieder geval werken aan aspecten die juist voor eerdere problemen zorgden in The Lord of the Rings voor de 360. Lag, grafische bugs, de techniek en natuurlijk de besturing zullen gemodificeerd worden en een stuk prettiger zijn.

Verder bezit de Xbox 360, naast de andere besturing, ook nieuwe modificaties. Zo worden onder andere de Conquer, Siege en Capture the Flag modes genoemd. In de Conquer mode is het de bedoeling om vooraf te bepalen wat voor leger je gaat inzetten in de strijd. Door een grens die ervoor zorgt dat je niet het puntenaantal overschrijdt wordt een limiet gezet aan het aantal units dat je kunt aankopen. Na het aankopen kan de strijd beginnen.

Siege is een simpele mode waarbij je de eerste 5 minuten elkaar niet kunt aanvallen. Iets waar veel mensen wel behoefte aan zullen hebben. Bij de CTF-mode kun je een vlag die in het midden van de kaart zich bevindt veroveren en deze terug naar je basis brengen. Wie het eerst 5 vlaggen heeft veroverd wint en is de Sieger. Daarnaast komen er ook nog speelmodi die we kennen uit de LOTR-game: Capture & Hold en King of the Hill.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx