100 GB HDD voor Xbox 360

thumbnail

Er is vandaag wel heel erg leuk nieuws vrijgekomen voor degene die een Xbox 360 bezitten. De kenners hadden dit waarschijnlijk al veel eerder verwacht, maar er komt een 100 GB Harddisk voor de Xbox 360. Het is echter nog niet bekend of deze Harddisk ook naar Europa komt, of dat deze alleen in Aziatische landen verkrijgbaar zal zijn. We mogen in ieder geval wel hopen dat deze naar Europa komt, het zou in ieder geval een aanzienlijke aanwinst zijn richting de stappen van 60 GB HDD die Sony in zijn Playstation 3 wil zetten. Er rijst echter ook nog de vraag hoe je je savegames van je 20 GB HDD overzet op deze vernieuwde 100 GB HDD. Het kan zijn dat de 256 MB Memorycard nog uitkomst kan bieden, deze werd namelijk ook aankondigd op de Korea X06 waar Microsoft al zijn mededelingen en aankondigingen heeft gedaan vandaag. De eventuele mogelijkheid voor het overzetten van games kun je hier bekijken. In maart volgend jaar zullen beide accessoires uitkomen in Korea. Mochten ze ook uitkomen in Europa dan laten we het jullie natuurlijk direct weten. Hieronder nog een plaatje van de nieuwe Harddisk.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box