Zone of Enders HD Collection komt uit op 29 en 30 november

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH maakt bekend dat Zone of the Enders HD Collection vanaf 29 en 30 november verkrijgbaar is.

De tweedelige collectie biedt fans Zone of the Enders en Zone of the Enders: The 2nd Runner. Beide games zijn beschikbaar voor de PlayStation 3 en voor de Xbox 360. Kojima Productions, ontwikkelaar van de games, heeft de game geüpdate met fantastische HD visuals. Kojima Productions heeft hierbij de all-action ruimtegevechten in ere gehouden, de reden van het grote succes. Beiden games zijn gebaseerd op de oorlog tussen diverse planeten, met de speler in de rol van een mech piloot die, samen met een aantal anderen, de strijd aangaat in een verbluffend visueel gevecht.

Zone of the Enders HD Collections zorgt er voor het eerst voor dat de twee games beschikbaar zijn sinds de originele PlayStation®2 lancering. KONAMI maakt ook gebruik van deze lancering om spelers te lokken voor Kojima Productions’ aanstaande METAL GEAR RISING: REVENGEANCE. Een speelbare demo van de actietitel met Raiden in de hoofdrol is vanaf 21 en 22 februari verkrijgbaar op de PlayStation®3 en Xbox 360® en wordt meegegeven met Zone of the Enders HD Collection. De PS3 demo staat op de Zone of the Enders disc en de Xbox 360-versie staat op een bijgevoegde disc.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Ik had deze graag willen hebben. Maar toen ik her en der las dat deze games zoveel framedrops en glitches had op de PS3 dacht ik laat maar. Zelfs de MGS:R zit vol met bugs op de PS3 volgens GameSpot. Ik laat hem lekker liggen want hij is van dezelfde makers als die buggy Silent Hill HD collectie.


Naar boven
1
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x