Zone of Enders HD Collection komt in november uit in heel Europa

thumbnail

Konami Digital Entertainment GmbH maakt bekend dat ZONE OF THE ENDERS HD COLLECTION in november voor de PlayStation 3 en Xbox 360 uitkomt.

ZONE OF THE ENDERS HD COLLECTION is ontwikkeld door Kojima Productions. De HD Collection bevat zowel Zone of the Enders en de speciale Europese editie Zone of the Enders: The 2nd Runner. Dit is de eerste terugkeer van de populaire serie sinds 2003 waardoor de boeiende verhalen van Kojima Productions weer worden getoond.

Je zult versteld staan van de combinatie van verbluffende robotgevechten en de futuristische interplanetaire omgeving, waarbij hoogvliegende robots hun strijd in de lucht uitvechten, vijanden grijpen, zich als een messcherpe wervelwind op rivalen storten en met overweldigende vuurwapens de tegenstanders beschieten. De besturing van de robots is van een ongelofelijk niveau. ZONE OF THE ENDERS HD COLLECTION bevat ook een gloednieuwe openingsanimatie, ontwikkeld door de legendarische Sunrise Studio, evenals volledig bijgewerkte renders van de openingsanimaties van de originele games.

KONAMI’s titel beschikt ook over een exclusieve demo van een van de meest verwachte actie titels van 2013: METAL GEAR RISING: REVENGEANCE. Met de demo kunnen consumenten voor het eerst de ‘cut at will’ game zelf thuis ervaren.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x