Zombiewood: Survival Shooter Rises from the Grave op 28 maart voor de Switch

thumbnail

Gameloft, een leider in de ontwikkeling en publicatie van games, heeft vandaag aangekondigd dat hun hilarische klassieke twin-stick shooter Zombiewood: Survival Shooter terug is uit de dood en zich een weg zal banen uit zijn graf naar de Nintendo Switch op 28 maart, compleet met nieuwe functies en verbeteringen.

In Zombiewood: Survival Shooter bevinden spelers zich midden in een door Hollywood geïnspireerde zombie-apocalyps die Los Angeles heeft overgenomen. Je zou moeten rennen voor je leven, maar als aspirant-stuntman wil je regisseur profiteren van het bloedbad om een aantal overdreven actiescènes vast te leggen in 18 verhaalgebaseerde levels en meer dan 60 hoofdstukken, elk geïnspireerd op klassieke Hollywood-films. genres, waaronder actie, avontuur, romantiek en meer. Schiet zombies neer op verschillende locaties, waaronder de wereldberoemde Hollywood Boulevard, op begraafplaatsen, landhuizen, stranden en meer.
Terwijl zombies over het algemeen worden gezien als hersenkrakende pushovers, zijn de zombies van Zombiewood: Survival Shooter iets diverser. Spelers zullen 20 verschillende typen tegenkomen, elk met hun eigen unieke vaardigheden, sterke en zwakke punten, zoals de mooi geklede Business Zombie, de verlammende Worker Zombie en de zombiepuppy wandelende Lady Zombie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx