Zombi zaait dood en verderf met release

thumbnail

Vanaf vandaag is survival-horror game ZOMBI te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. De game was al een enorm succes op de Wii U en is nu eindelijk ook digitaal verkrijgbaar voor andere platformen.

CHAOS IN LONDEN
ZOMBI brengt je naar het geïnfecteerde Londen, waar een gruwelijke epidemie de bewoners heeft veranderd in hersenloze monsters die bloeddorstig op de laatste overlevers azen. Alle elementen die de oorspronkelijke game op de Wii U tot een hit maakten zijn uiteraard weer aanwezig, zodat je complete chaos en zenuwslopende spanning kunt ervaren op meerdere nieuwe platformen. In deze vernieuwde versie profiteer je dankzij verschillende updates ook nog eens van snellere laadtijden, nieuwe wapens, verbeterde gameplay en talloze visuele effecten.

BEN JIJ VOORBEREID?
Het belangrijkste doel in ZOMBI is overleven en je zult tot het uiterste gedreven worden om de vloedgolf aan zombies van je af te slaan. Om die ervaring zo realistisch mogelijk te maken is er geen optie om de game te pauzeren, zelfs niet als je even door je inventory zoekt. Dat doe je trouwens in je bug-out bag, die alle gereedschap, kaarten, EHBO-kits en andere attributen bevat om te kunnen overleven onder de meest extreme omstandigheden.

GEEN GENADE
Om de uitdaging nog groter te maken kent ZOMBI een zogenaamd permadeath systeem: als je dood bent, ben je ook echt dood en zul je met een nieuw karakter weer van voren af aan moeten beginnen. En je bug-out bag? Die ben je dan ook weer kwijt, net zoals alle andere inventory die je had verzameld. De vraag die overblijft is of je het gevecht met je oude, geïnfecteerde karakter aangaat om alles terug te halen, of weer helemaal opnieuw begint met verzamelen.

ZOMBI is nu wereldwijd verkrijgbaar als digitale download voor € 19,99.
ZOMBI zal ook een van de nieuwe digitale games zijn die worden uitgelicht tijdens Microsofts Summer Spotlight op Xbox One tijdens de week dat de game gelanceerd wordt.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x