Zack Snyder’s Justice League breekt verkoopsrecord

thumbnail

De fans hebben gesproken! Warner Home Entertainment kondigt vandaag met trots aan dat Zack Snyder’s Justice League in 1 week meer dan 15.000 keer digitaal aangekocht werd. Ter illustratie: dat is dubbel zoveel als ‘Joker’ en maar liefst drie keer zoveel als ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’. De film is daarmee de grootste digitale Warner-release ooit in de Benelux. In totaal staat de teller inmiddels op 23.000.

Na de release van Justice League in 2017 klonk de roep van de fans om de versie van de oorspronkelijke regisseur Zack Snyder – die het project initieel moest verlaten en indertijd overliet aan Joss Whedon – steeds harder en harder. #ReleaseTheSnyderCut werd met ontelbare mentions, posts en artikels een globale online community van cinefielen en superheldenfans, wiens roep om de alternatieve versie steeds luider klonk. De fans kregen wat ze wilden: een weergaloos superheldenepos, geheel volgens de visie van regisseur Zack Snyder!

De muziek van de Snyder Cut wordt verzorgd door de Nederlandse Tom Holkenborg (aka Junkie XL). Ook hij behaalde een opmerkelijke prestatie toen de soundtrack als #1 in de iTunes-hitlijst binnenkwam. Daarnaast is het album in slechts 24 uur tijd meer dan 1 miljoen keer gestreamd via Spotify, wat bevestigd dat ook Holkenborg’s “Mount Everest of Scores” goed is ontvangen door de fans.

Zack Snyder’s Justice League is momenteel te ontdekken via:

 • digitale aankoop – via Pathé Thuis, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV;

vanaf 8 april – VOD bij Pathé Thuis, Ziggo, KPN, T-Mobile, Tele2, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox en Rakuten TV.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  412
  16 dagen geleden

  Heeft hij ook in de juiste periode uit weten brengen.Terwijl er zo veel is uitgesteld.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box