Yesterday Origins vanaf 13 oktober verkrijgbaar

thumbnail

Yesterday Origins, dat bol staat van de onverwachte wendingen, neemt de liefhebbers van mysterie en avontuur mee op een reis door de tijd en rond de wereld. De avonturengame is een nieuwe productie van Péndulo Studios, de makers van de wereldberoemde Runaway sage. Mindscape brengt deze story-driven adventure gamemet puzzelelementen uit op 13 oktober voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac.

Reis door de tijd en over de wereld
In Yesterday Origins speel jij als John Yesterday en Pauline Petit, een stel onsterfelijken met een antiekwinkel in Parijs. Door de tijd heen en over de hele wereld beleven zij een groots avontuur. Het verhaal begint met de jonge John die door de Spaanse Inquisitie gevangen wordt gezet wegens tovenarij. Hij moet al zijn vernuft aanwenden om aan de gevangenbewaarders te ontsnappen. Dat is het begin van een reeks gebeurtenissen die afwisselend in het verleden en het heden plaatsvinden.

Péndulo Studios
Met meer dan 20 jaar ervaring in story-driven games is Yesterday Origins Péndulo Studios’ eerste 3D-game. Qua vorm is de game geïnspireerd op een stripverhaal maar bevat schitterende visuele effecten en dynamische schaduwen dankzij de sterke 3D engine. Ook een flinke dosis zwarte humor, iets waar ze bij ontwikkelaar Péndulo Studios bekend om zijn, ontbreekt niet in Yesterday Origins.

Yesterday Origins is fully dubbed (Nederlands ondertiteld) en beschikt over eigen originele muziek die afkomstig is van Juan Miguel Martín Muñoz die onder andere ook verantwoordelijk was voor de muziek van Yesterday, Runaway: A Twist of Fate en Runaway 2: The Dream of the Turtle.

Het avonturenspel is een coproductie van Microïds en Pendulo Studios. Spelers moeten hun weg vinden door onder meer met 25 karakters te communiceren op 10
verschillende locaties. In de verschillende historische tijdperken bezoek je landen als Frankrijk, Spanje, Engeland, Amerika en Nederland.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x