Yesterday Origins vanaf 10 november op PC, Xbox One en PS4

thumbnail

Yesterday Origins, dat bol staat van de onverwachte wendingen, neemt de liefhebbers van mysterie en avontuur mee op een reis door de tijd en rond de wereld. De avonturengame is een nieuwe productie van Péndulo Studios, de makers van de wereldberoemde Runaway sage. Mindscape brengt deze story-driven adventure game met puzzelelementen uit op 10 november voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac.

Reis door de tijd en over de wereld
In Yesterday Origins speel jij als John Yesterday en Pauline Petit, een stel onsterfelijken met een antiekwinkel in Parijs. Door de tijd heen en over de hele wereld beleven zij een groots avontuur. Het verhaal begint met de jonge John die door de Spaanse Inquisitie gevangen wordt gezet wegens tovenarij. Hij moet al zijn vernuft aanwenden om aan de gevangenbewaarders te ontsnappen. Dat is het begin van een reeks gebeurtenissen die afwisselend in het verleden en het heden plaatsvinden.

Péndulo Studios
Met meer dan 20 jaar ervaring in story-driven games is Yesterday Origins Péndulo Studios’ eerste 3D-game. Qua vorm is de game geïnspireerd op een stripverhaal maar bevat schitterende visuele effecten en dynamische schaduwen dankzij de sterke 3D engine. Ook een flinke dosis zwarte humor, iets waar ze bij ontwikkelaar Péndulo Studios bekend om zijn, ontbreekt niet in Yesterday Origins.

Yesterday Origins is fully dubbed (Nederlands ondertiteld) en beschikt over eigen originele muziek die afkomstig is van Juan Miguel Martín

Muñoz die onder andere ook verantwoordelijk was voor de muziek van Yesterday, Runaway: A Twist of Fate en Runaway 2: The Dream of the Turtle.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box