Yakuza: Dead Souls deze week verkrijgbaar

thumbnail

SEGA Europe Ltd. en SEGA of America, Inc. kondigen met trots aan dat Yakuza: Dead Souls deze week in de winkels ligt. Het nieuwste deel van de legendarische Yakuza-serie is vanaf 13 maart verkrijgbaar in Noord-Amerika, vanaf 15 maart in Australië en vanaf 16 maart in Europa, exclusief op de PlayStation 3.

In Dead Souls, dat plaatsvindt in het bekende Kamurocho-district, zien we hoe de charismatische Yakuza-held Kazuma Kiryu terugkeert en tijdens zijn avonturen wordt vergezeld door drie andere speelbare personages: Shun Akiyama, Ryuji Goda en Goro Majima. In Dead Souls gaat Kazuma niet alleen dieper de onderwereld in om zijn ontvoerde stiefdochter te redden, maar moet hij het ook opnemen tegen een leger zombies die zijn geliefde Tokio verwoesten!

Naast contactgevechten met stoten, trappen en de mogelijkheid om voorwerpen te gebruiken, bevat Yakuza: Dead Souls voor het eerst in de Yakuza-serie ook vuurgevechten. Je kunt alles tegen de vijand inzetten, variërend van pistolen en machinegeweren tot raketwerpers. Vergeet alleen niet om wat munitie te bewaren als je iets tegenkomt wat nog veel angstaanjagender is dan zombies! Dankzij het diepgaande verhaal en de talloze minigames, de spannende extra vuurgevechten en de eerder niet-speelbare personages Ryuji Goda en Goro Majima is Yakuza: Dead Souls het waard om voor te sterven.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x