Xbox-update voor februari brengt diverse nieuwe features

thumbnail

Microsoft heeft de Xbox-update van februari uitgebracht. Xbox Remote Play maakt nu aangepaste aanraakbedieningslay-outs mogelijk voor meer dan honderd games op iOS-, Android- en Windows-apparaten. Met deze functie kunnen gamers hun Xbox-games op afstand bedienen zonder de Xbox Wireless Controller te hoeven gebruiken. Bekende titels als Minecraft Dungeons en Sea of ​​Thieves en andere games ondersteunen deze aanraakbediening.

De Xbox Accessoires-app biedt nu een zelfkalibratietool voor de thumbsticks van de Xbox draadloze controller. Hierdoor kunnen spelers kleine problemen, zoals inconsistente reacties, oplossen zonder contact op te nemen met de support-afdeling. Deze functie maakt deel uit van de inspanningen van Microsoft om de repareerbaarheid van controllers te verbeteren.

Eigenaars van een Xbox draadloze controller kunnen ook officiële vervangende onderdelen kopen in de Microsoft Store om hun apparaten zelf te repareren. Het wordt echter aanbevolen om het zelfkalibratiehulpmiddel te gebruiken na het vervangen van onderdelen, omdat dit de kalibratie kan beïnvloeden. Niet alle problemen, zoals drift veroorzaakt door normale slijtage, kunnen met dit gereedschap worden opgelost. Xbox biedt ook verbeterde filter- en sorteeropties in het gedeelte Mijn games en apps.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx