Xbox 720 krijgt extra HDMI-ingang voor settopbox

thumbnail

Microsoft zou de nieuwe Xbox voorzien van een extra HDMI-aansluiting. Het gaat om een HDMI-ingang, naast de HDMI-uitgang die standaard al aanwezig is in de console. Daardoor is het mogelijk om als gebruiker je settopbox aan te sluiten op de console om vervolgens via de HDMI-uitgang de TV te koppelen. Beelden van een settopbox kunnen dus via een overlay getoond worden, zo laat TheVerge weten. Microsoft zou ook werken aan een Xbox-console waar de functionaliteit van een settopbox standaard aanwezig is. Een settopbox is een apparaat dat een televisie verbindt met bijvoorbeeld de kabel of ethernet. Dit systeem docodeert het signaal dat binnenkomt en stuurt de beelden door naar de TV.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Dus je moet een nieuwe Xbox hebben omdat daar je 360 game in moet omdat in de stingraybox GEEN harde schijf zit en GEEN dvd of blu Ray speler.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Nee de stingray box gekoppeld aan je kabelbox. Het apparaat zou rond 149 euro kosten. Daarnaast moet je nog de nieuwe Xbox kopen. Zonder je nieuwe Xbox werkt het apparaat niet.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Gerucht ging, dat de volgende Xbox niet backwards compatible is standaard. Maar dmv extra unit die aan de volgende Xbox kan worden gehangen hij dat wel is. In dat extra kastje zit xbox360 hardware maar dan vele malen kleiner, die ervoor zorgt dat je oude 360 games kan afspelen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Wie weet, maar die Stingray Xbox is volgens het gerucht sowieso een klein apparaat voor ˆ99 zonder OD (en waarschijnlijk zonder HDD) puur als xbla en GoD digital only standalone unit of als add-on voor de Durango om 360 DVD’s te kunnen spelen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Dat is sowieso een betere optie dan dat online streamen van Sony want dan gebeurt het alsnog lokaal en met de juiste hardware dus heb je geen latency of internet connectie problemen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  kan zo dan niet de xbox 360 aangesloten worden ivm backwards compatibility

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Wel, vet. Dan wordt de volgende Xbox de alles in 1 aansturing rondom de TV. Prima!


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box