Xbox 360 wireless N-adapter bezit flink prijskaartje

thumbnail

De nieuwe generatie draadloze technologie voor de Xbox 360 is prijziger dan gedacht. De Gamestop meldt namelijk dat de draadloze Xbox 360 N-adapter een prijs bezit van maarliefst 99.99 Dollar. De apparatuur zal op 3 november aanstaande beschikbaar worden gesteld in Amerika en maakt het mogelijk om te communiceren met verbeterde routers die ondersteuning bieden voor het uitstralen van draadloze N-signalen. Wireless IEEE 802.11n maakt het mogelijk om over een langer bereik signalen te verzenden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik ben toch niet gek!!! Wireless N zit al een behoorlijke tijd in normale routers, de techniek is dus niet nieuw meer en dan nog durven ze er dik meer voor te vragen als een complete wireless N router….. no way dat ik die ga kopen

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ben nog tevreden met mn ‘oude’ ontvanger. Trekt een demo van 1,5 GB ook binnen 15 min binnen. En streamt mn films van mn laptop nog perfect naar mn xbox. 99,99 dollar zal hier ook wel 99,99 euro worden aangezien Amerikanen nog steeds denken dat een euro hetzelfde waard is als een dollar 🙄 en natuurlijk omdat ze hier ook nog es meer belasting op dit soort spul heffen..


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx