WWE SuperCard viert WrestleMania 37 met geweldige nieuwe content

thumbnail

2K heeft vandaag het debuut van de WrestleMania 37 card tier, nieuwe features en de WrestleMania 37 Quest aangekondigd voor WWE SuperCard – de collectible card-battling-game ontwikkeld door Cat Daddy. De nieuwe card tier bevat meer dan 60 nieuwe kaarten met piratenthema waarop WWE Superstars – zoals Sasha Banks, Bianca Belair en Edge, maar ook de in Season 7 debuterende WWE Hall of Famer Hulk Hogan – centraal staan.

Behalve de nieuwe tier kunnen spelers zich van ongewilde kaarten ontdoen in de nieuwe Dusting feature. Wanneer je een kaart voldoende laat verstoffen en genoeg Dust hebt verzameld word je meegenomen naar een exclusieve draft board die je kaarten van hogere kwaliteit biedt.

WrestleMania 37 loopt van 31 maart tot 21 april en om dit te vieren kunnen WWE SuperCard-spelers de nieuwe WrestleMania 37 Quest doen om door de hele game heen Silver en Gold Doubloons te verzamelen. Met voldoende Doubloons maakt de speler kans op een speciale Mick Foley-kaart die beschikbaar is in de Collectibles Store.

Ga voor meer informatie over de WWE SuperCard-serie en 2K naar wwe.2k.com/supercard, volg de game op FacebookTwitter en Instagram of abonneer je op YouTube.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box