WWE SuperCard Seizoen 7 introduceert Three-Ring Chaos met het nieuwe WarGames event

thumbnail

Het nieuwe solo event genaamd WarGames staat gepland voor 3 december 2020 in de collectible card-battling game van Cat Daddy Games bekend als WWE SupercardWargames zal beschikbaar zijn in de vorm van een gratis downloadbare update in de Apple App Store voor iOS-apparaten, inclusief iPhone en iPad; de Google Play Store en Amazon Appstore voor Android-apparaten*; en Facebook Gaming.

Wargames daagt spelers uit om te strijden om controle over drie ringen en drie rondes. Iedere ring heeft een willekeurig match-up type om de deck-crafting skills van de spelers te testen. Spelers- en AI-kaarten vechten om controle over een ring en iedere kaart die verliest word uitgeschakeld. Wie aan het einde de meeste kaarten in een ring heeft verdient punten en diegene die aan het einde van de drie rondes de meeste punten heeft wint.

WarGames is ontworpen met behulp van de basisprincipes achter de Road to Glory en Ring Domination events en kunnen op het eigen tempo van de speler worden gespeeld. Hierbij wordt de mogelijkheid gegeven om met regelmatige tussenpozen beloningen te krijgen naarmate er vooruitgang wordt geboekt. Ieder WarGames event duurt meerdere dagen en heeft een event card in de bovenste slot.

WarGames zal ook gigantische krab monsters bevatten. Waar gaat dat over? Spelers zullen het gewoon zelf moeten ervaren!

Om de lancering van WarGames te vieren kunnen spelers als bonus een gratis pack ophalen in de WWE SuperCard in-game store door in te loggen tussen dinsdag 3 december om 21:00 en donderdag 10 december om 21:00. Deze pack bevat een Adam Cole “Cataclysm”-kaart, een WarGames cardback, 1.000 SuperCoins en 25 draft picks.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box