WRC 9 – Eerste gratis update arriveert met nieuwe content

thumbnail

NACON en KT Racing onthullen met plezier de nieuwe content die wordt toegevoegd met de eerste gratis update voor WRC 9, de officiële game van het FIA World Rally Championship. Een maand nadat de game lanceerde voor de PlayStation 4, Xbox One en Epic Games Store voor pc, kan iedereen die de game bezit nu genieten van meer speciale stages, een nieuwe coureur en de nieuwe Photo Mode.

Bekijk hier een video over de nieuwe gratis content voor WRC 9:
https://youtu.be/6IxKIH5gZJ0

WRC 9 wordt door zowel de gaming-community als critici hooggeprezen. Zoals eerder al werd aangekondigd, zal na de lancering een serie gratis updates verschijnen om fans te verblijden met nieuwe content. De eerste van deze updates is nu verschenen en voegt 6 speciale stages toe aan de iconische Neste Rally Finland. Dit is de snelste rally van het seizoen, en daarmee een behoorlijke uitdaging voor elke coureur, die meer dan ooit moet vertrouwen op de aanwijzingen van zijn navigator, want het parkoers zit vol sprongen die je niet ziet aankomen!

Naast de Finse rally zijn ook de Nieuw-Zeelandse coureur Hayden Paddon en zijn navigator John Kennard met hun beroemde Hyundai i20 WRC aan de game toegevoegd. Tenslotte heeft WRC 9 nu een Photo Mode die spelers kunnen gebruiken voor het delen van hun favoriete momenten in de mooiste landschappen ter wereld.

WRC 9 krijgt binnenkort een tweede gratis update die de felbegeerde Co-driver-mode toevoegt. Meer details hierover volgen zeer binnenkort!

Voor WRC 9 hebben de gepassioneerde ontwikkelaars van de Franse studio KT Racing wederom alles op alles gezet om te voldoen aan de hoge verwachtingen van rally-fans, die verlangen naar meer uitdaging en realisme. Met een verbeterde Career-mode en vele technische verbeteringen, worden spelers in het hart van het nieuwe FIA World Rally Championship-seizoen geworpen om het ene na het andere hoogtepunt te beleven

  • 3 nieuwe rally’s: Japan, Nieuw-Zeeland, Kenia
  • Meer dan 50 officiële teams en hun kleuren van de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC
  • Meer dan 15 bonuswagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet
  • De gloednieuwe Clubs-mode, waarmee spelers hun eigen kampioenschappen kunnen creëren
0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x