WRC 5 voert je naar de wegen van Portugal

thumbnail

Bigben Interactive, uitgever en distributeur van videogames, en Kylotonn Games, de Franse ontwikkelaar van racespellen, presenteren de eerste gameplay-video van WRC 5, het officiële 2015 FIA World Rally Championship (WRC)-spel, gepland voor release in de herfst van 2015 op de Xbox One, het alles-in-één game and entertainment systeem, het Xbox 360-videogame en -entertainmentsysteem van Microsoft, de PlayStation 4, de Playstation 3, de Playstation Vita en de pc.

In deze video, die is gemaakt met de bètaversie van het spel, kruip je in de huid van de Franse coureur Sébastien Ogier (tweevoudig wereldkampioen) en zijn Volkswagen Polo R WRC, op de mythische wegen van de Vodafone Rally de Portugal. De video presenteert een volledige stage met 90% gravel en 10% asfalt, in zonnige omstandigheden overdag.

In deze video zijn sommige elementen niet definitief of aanwezig. De Head-Up Display (HUD) en audiovisuele pacenotes zijn nog niet zichtbaar: hier wordt door de teams nog hard aan gewerkt om de beste rally-ervaring ooit in een videogame neer te zetten. Later volgt meer informatie over pacenotes, en wat er is gedaan om het hoogste niveau van precisie te krijgen.
In het FIA World Rally Championship (WRC) moeten coureurs en productiewagens het tegen elkaar opnemen in de zwaarste en meest gevarieerde omstandigheden ter wereld. In 2015 zijn de wegen van dit epische motorsportavontuur verspreid over 14 landen, met 13 rally’s op alle soorten terrein, variërend van besneeuwde boswegen tot rotsachtige bergpassen.

WRC 5 staat gepland voor de herfst van 2015 en wordt uitgebracht voor de Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Playstation 3, Playstation Vita en pc.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x