WRC 5 patch beschikbaar op Xbox One en PS4

thumbnail

Uitgever en distributeur Bigben Interactive en de Franse ontwikkelaar van racegames Kylotonn Games maken bekend dat een eerste patch voor WRC 5 beschikbaar zal komen voor een betere game-ervaring op Xbox One en Playstation 4.

Na het ontvangen van feedback van fans wereldwijd hebben Bigben Interactive en Kylotonn besloten om te werken aan een update die vanaf 4 december beschikbaar zal zijn.

“Feedback vanuit de WRC- en racecommunity is erg belangrijk voor ons omdat het ons helpt te begrijpen wat de fans verwachten en waar we niet aan die verwachting hebben voldaan” zegt Alain Jarniou, Game Director van WRC 5. “Een van de belangrijkste issues waar we tegenaan zijn gelopen betreft het gebruik van stuurwielen op de Playstation 4 en Xbox One, die met deze update opgelost gaan worden. De patch lost ook andere kleinere bugs op om de race-ervaring nog beter te maken. De PC-versie heeft al diverse updates gehad, maar door de manier van werken op consoles duurt het een beetje langer. We zijn zeker dat gamers de verbeteringen gaan merken. Natuurlijk vergeten we ook de Playstation 3-gamers niet, maar de update voor die versie komt iets later,” voegt Alain Jarniou toe.

In het FIA World Rally Championship (WRC) moeten coureurs en productiewagens het tegen elkaar opnemen in de zwaarste en meest gevarieerde omstandigheden ter wereld. In 2015 zijn de wegen van dit epische motorsportavontuur verspreid over 14 landen, met 13 rally’s op alle soorten terrein, variërend van besneeuwde boswegen tot rotsachtige bergpassen.

WRC 5 is nu verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Playstation 3, PlayStation Vita en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box