WRC 5 patch beschikbaar op Xbox One en PS4

thumbnail

Uitgever en distributeur Bigben Interactive en de Franse ontwikkelaar van racegames Kylotonn Games maken bekend dat een eerste patch voor WRC 5 beschikbaar zal komen voor een betere game-ervaring op Xbox One en Playstation 4.

Na het ontvangen van feedback van fans wereldwijd hebben Bigben Interactive en Kylotonn besloten om te werken aan een update die vanaf 4 december beschikbaar zal zijn.

“Feedback vanuit de WRC- en racecommunity is erg belangrijk voor ons omdat het ons helpt te begrijpen wat de fans verwachten en waar we niet aan die verwachting hebben voldaan” zegt Alain Jarniou, Game Director van WRC 5. “Een van de belangrijkste issues waar we tegenaan zijn gelopen betreft het gebruik van stuurwielen op de Playstation 4 en Xbox One, die met deze update opgelost gaan worden. De patch lost ook andere kleinere bugs op om de race-ervaring nog beter te maken. De PC-versie heeft al diverse updates gehad, maar door de manier van werken op consoles duurt het een beetje langer. We zijn zeker dat gamers de verbeteringen gaan merken. Natuurlijk vergeten we ook de Playstation 3-gamers niet, maar de update voor die versie komt iets later,” voegt Alain Jarniou toe.

In het FIA World Rally Championship (WRC) moeten coureurs en productiewagens het tegen elkaar opnemen in de zwaarste en meest gevarieerde omstandigheden ter wereld. In 2015 zijn de wegen van dit epische motorsportavontuur verspreid over 14 landen, met 13 rally’s op alle soorten terrein, variërend van besneeuwde boswegen tot rotsachtige bergpassen.

WRC 5 is nu verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Playstation 3, PlayStation Vita en pc.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x