WRC 3 – FIA World Rally Championship ligt in de winkels

thumbnail

Milestone, de grootste Italiaanse ontwikkelaar en uitgever van games voor consoles en PC en gespecialiseerd in racegames, maakt bekend dat WRC 3 – FIA World Rally Championship nu in de winkels ligt.

In WRC 3 wordt radicaal gebroken met eerdere games uit de serie en wordt gebruik gemaakt van een gloednieuwe, in-house ontwikkelde engine. De game bestaat uit diverse modi, waaronder Road to Glory, de opnieuw ontworpen carrièremodus, WRC Experience waarbij spelers in de schoenen staan van een professionele rallycoureur en WRC Online, de multiplayermodus. De game bevat alle races van het seizoen 2012 van het Wereldkampioenschap Rally, inclusief alle teams en coureurs. Milestone heeft voor een nieuwe speelervaring gezorgd waardoor nieuwe spelers zich gelijk thuis voelen in de game maar ook ervaren rallyrijders volledig aan hun trekken komen in de grote hoeveelheid spelmodi die de game te bieden heeft.

Iedere WRC 3-speler kan bovendien door de exclusieve DLC racen in de Road to Glory modus met de legendarische Mini Cooper S die in 1964 de Rally van Monte Carlo wist te winnen. De DLC is voor €1,99 verkrijgbaar via het PlayStation Network of voor 160 Microsoft Points via Xbox LIVE.

“WRC 3 betekent een complete reboot voor Milestone en is de eerste in een nieuwe serie games in de WRC-wereld. We hebben zoveel mogelijk features waar om is gevraagd aan de game toegevoegd en samengewerkt met de coureurs en teams om de beste WRC-ervaring ooit te creëren”, zegt Luisa Bixio, Marketing en Sales Manager. “Maar dit is pas het begin”, voegt Bixio daaraan toe. “We bereiden fantastische nieuwe DLC voor welke in de komende weken aangekondigd zullen worden, met nieuwe en exclusieve verrassingen voor de fans”.

WRC 3 – FIA WORLD RALLY CHAMPIONSHIP wordt ontwikkeld en uitgegeven door Milestone en is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC, en vanaf 26 oktober voor PlayStation Vita en via de PlayStation Store.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  en nog een laatste melding(echt de laatste); die Bixio heeft het over fantastische DLC, ik lig nu al in een deuk, net zoiets als die Zuid Afrika DLC van deel 2? ik hou mijn hart vast haha echt een lachertje kolere:$

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  en nog wat; dit derde deel is het aanzien wel waard, want die vorige delen waren leuk als je een allesbrander hebt, kon je ze meteen in gooien namelijk, niet om aan te zien(6)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  @editor; correctie op die Mini uit 1964, mijn geboortejaar overigens, die kost geen 160 maar 80 ms points, dus check je gegevens dude, zag het gisteren namelijk :clap:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  @Mr Sonic; jij weet waar je het over hebt, carry on:D

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik haal hem wel uit de budgetbak.


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx