World Series of Poker nu beschikbaar in App Store

thumbnail

Poker spelers, klaar voor de grootste deal in poker? EA Mobile, een onderdeel van Electronic Arts, Inc. kondigt vandaag samen met Caesars Interactive Entertainment, Inc. (CIE), de lancering van World Series of Poker Gepresenteerd door EA (WSOP) aan voor iPad, iPhone en iPod touch wereldwijd. De app is ontworpen voor de fans om het meest authentieke pokerspel op mobiel te ervaren met virtuele ringen en armbanden, VIP ruimtes en een Pro status die enkel verdiend kan worden.

“EA en Caesars hebben de krachten samen gebundeld om de meest authentieke pokergame naar de App Store te brengen,” zegt Bernard Kim, Senior Vice President Sociale en Mobile Publishing bij EA. “We hebben de adrenaline van het spelen aan de tafel gecombineerd met statistieken om jou te helpen te anticiperen op het spel van de tegenstander voor een werkelijk leuk en competitieve game die fans elk moment kunnen spelen. Geen enkele andere app evenaart de ware poker ervaring als World Series of Poker.”

World Series of Poker zit vol met features, zoals:

• Beleef meerdere game modi inclusief twee verschillende poker stijlen namelijk het klassieke Texas Hold ‘Em of het geheel nieuwe Omaha poker
• Speel met vrienden en mensen over de hele wereld op elk moment via Facebook met binnenkort anonieme login opties.
• Neem deel aan toernooien om virtuele WSOP ringen en armbanden te verzamelen net als een prof.
• Word een VIP speler en krijg meteen toegang tot privétafels voor VIP’s, een geavanceerde statistieken tracker, onbeperkte cadeaus en een VIP-badge.
• Speel als een prof- Met een PRO-status kun je elitespelers uitdagen, fiches stapelen en een reputatie opbouwen als cardshark. Hogere inzet betekent hoger rendement voor de hardcore speler.

“We zijn enthousiast om als partner van EA een leuke en authentieke poker ervaring voor jouw telefoon of tablet beschikbaar te stellen, ” zegt CIE Chief Financial Officer Craig Abrahams. “De WSOP geeft de ultieme pokerervaring en EA helpt nu de virtuele Vegas ervaring naar onze consumenten te brengen via meerdere toestellen wereldwijd.”

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x