World of Tanks Blitz passeert 7,500,000 installaties en is genomineerd voor de Golden Joystick awards

thumbnail

Wargaming maakt vandaag bekend dat, sinds de lancering afgelopen juni, World of Tanks Blitz meer dan 7,500,000 keer is geïnstalleerd via de App Store. Gemiddeld spenderen spelers 60 minuten per dag aan de game en 20 minuten per sessie. Daarnaast is de game genomineerd voor de prestigieuze Golden Joystick Awards in de categorie “Best Mobile Game”.

Ook lanceert de game vandaag update 1.3 met twee nieuwe maps genaamd “Lost Temple” en de “Black Goldville”. Beiden hebben zeer gevarieerde terreinen die je naar hartenlust kunt gaan onderzoeken. Daarnaast leveren de nieuwe mist effecten, vernieuwde renderingen in de verlichting en bijna levensechte gras een compleet nieuwe ervaring aan de game.

Tot slot zijn er maar liefst vijf zware Sovjet tanks toegevoegd namelijk de T-150, KV-3, KV-4, SТ-1 en IS-4 en is de eindscore overzicht herschreven om spelers een gedetailleerde overzicht te geven.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box