Wordt Battlefield 2143 DICE’s volgende game?

thumbnail

Het zou best eens kunnen zijn dat de volgende Battlefield door het leven zal gaan als Battlefield 2143. Zo hebben oplettende spelers een mogelijke aanwijzing gespot in de map Wake Island, welke speelbaar zal zijn wanneer je de DLC Back to Karkand gedownload hebt. Officieel heeft DICE zelf nog niks bevestigd, maar voor diegenen die DICE kennen weten dat de ontwikkelaar een geschiedenis heeft met het plaatsen van zulke aanwijzingen. Terug in 2006 verscheen in de Euro Forces and Armoured Fury mappack voor Battlefield 2 een titel genaamd 2142 en enige tijd later verscheen de game Battlefield 2142. Het zou dus zo maar kunnen. De mogelijke aanwijzing die spelers hebben gevonden is hieronder te vinden:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Ben het wel eens met Strummer. Moderne oorlog heeft over het algmeen minder goed gedaan dan WW II, kijkende naar de laatste paar Call of Duty’s en hier en daar ook Battlefield. WW II ligt het scenario al voor je klaar, voor een moderne oorlog moet je nog even wikken en wegen wat je doet. Laat dus maar komen die WW II shooters.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Mij lijkt het eigenlijk een stuk mooier als we weer eens een WW II shooter krijgen met moderne graphics. Zie liever een nieuwe Battlefield 1943 wat dat betreft. Huidige shooters spelen zich allemaal af in deze tijd of zelfs in de toekomst. Een echt goeie WW II shooter hebben we al een tijd niet gehad. En wat je zegt Z@3, 2142 was best wel’n flop!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Zou goed kunnen, maar 2142 was best wel ‘n flop voor DICE, de grootste tot dusver denk ik. Maar goed, als ze de BF3 tour blijven volgen en het moderniseren, wat het doel was van 2142, dan kan het wel wat worden. Maar ze moeten niet te veel de mechabot sfeer op gaan zoals met 2142.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx