Word een prof in paardrijden met ‘Alles over Paardrijden’, nu beschikbaar

thumbnail

Mindscape en Microids lanceren vandaag in de Benelux ‘Alles over Paardrijden’ voor Nintendo Switch en PlayStation 4. Ontdek een nieuwe manier om alles te leren wat je wilt weten over paardrijden.

Leer alleen of met je vrienden over hoe je het beste paard kunt rijden en hoe je een paard verzorgd! Leer met de trainingsmodus, test je kennis in de examenmodus en geniet van verschillende minigames om de theorie virtueel in de praktijk te brengen. De wereld van de paardensport zal binnenkort geen geheimen meer voor je hebben! De game is volledig Nederlandstalig.

 • Plezierig alles leren over paardrijden – Stel je kennis op de proef met 2500 vragen en antwoorden, uitgewerkt door professionals uit de paardensportwereld. Er is ook een uitgebreid vaktermen-woordenboek opgenomen, zodat je alle technische termen met betrekking tot paardrijden kunt opzoeken!
 • Pas je trainingssessies volledig aan – Volg je progressie dankzij het spelersprofiel en de statistieken en identificeer op welk gebied jij je nog kunt verbeteren. Kies het thema (rijden, kennis of verzorging), het aantal vragen en voeg naar wens ook tijdsfactor toe om het spannender te maken.
 • Leuke minigames om je leersessies nog boeiender te maken – Breng de theorie in de praktijk door 15 minigames te spelen die zijn onderverdeeld in 3 categorieën: duurraces, springconcours of paardenverzorging. Je leert paardrijden op diverse soorten paden met verschillende lengtes en soorten obstakels. Ook het borstelen en poetsen van je paard en andere verzorgingsactiviteiten komen uitgebreid aan bod.
 • Leer samen dankzij de Multiplayer-modus (tot 4 spelers) – Daag je vrienden en familie uit en test ze op hun kennis van paardrijden. Alle spelmodi, inclusief examens, kunnen alleen of met maximaal 4 spelers worden gespeeld!

Alles over Paardrijden is nu beschikbaar voor Nintendo Switch en PlayStation 4.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx