Word de nieuwe Kylie Minogue met Kylie Sing & Dance

thumbnail

Kylie Minogue viert dit jaar haar 25-jarige jubileum in de muziekindustrie. Om dit te vieren geven Tubby Games en Koch Media fans de kans mee te dansen en zingen met de grootste hits van Kylie Minogue met Kylie Sing & Dance, de eerste volledig aan haar gewijde videogame.

Voor de eerste keer geeft een gloednieuwe game spelers de kans om mee te zingen en dansen met de grootste hits van Kylie Minogue, exclusief voor Nintendo Wii. Kylie Sing & Dance bevat de 25 grootste hits van Kylie Minogue, inclusief klassiekers als ‘The Loco-Motion’, ‘Tears On My Pillow’, ‘Spinning Around’, ‘I Should Be So Lucky’, ‘Can’t Get You Out Of My Head’, ‘Better The Devil You Know’, ‘Especially For You’, ‘Get Outta My Way’, ‘Time Bomb’ en Kylie’s laatste single uit 2012 ‘Flower’.

Doorloop samen met Kylie de carrièremodus of zing samen met je beste vriend of vriendin in de twee speler zangmodus. Het feest gaat echt beginnen met de vier speler dansmodus! Schuif de bank en de tafel aan de kant en kijk wie zich met het talent van Kylie kan meten. Met de officiële video’s en muziek is Kylie Sing & Dance de eerste officiële gelicenseerde Kylie game en de perfecte manier om 25 jaar aan de top staan te vieren.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx