Wolfenstein: The New Order te ontdekken in nieuwe gameplay video

thumbnail

Een nieuwe gameplay video voor Wolfenstein: The New Order werd vrijgegeven, genaamd Stealth vs Mayhem. Je zult erin de verschillende manieren voorgesteld krijgen, die B.J kan hanteren om zijn opdracht tot een goed einde te brengen en om General Deathshead en zijn nazi’s een halt toe te roepen.

Wolfenstein: The New Order, in ontwikkeling bij MachineGames, blaast nieuw leven in de alom bekende franchise die aan de wieg stond van het first-person shooter genre. Het verhaal speelt zich af tijdens de jaren ’60, waar het monsterlijke naziregime geavanceerde technologie heeft gebruikt om de Tweede Wereldoorlog te winnen en voortaan met ijzeren vuist over de wereld regeert.
Wolfenstein: The New Order laat je door Europa trekken om in een hero├»sche missie de oorlogsmachines van de nazi’s te vernietigen.

Wolfenstein: The New Order zal in Europa voor Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 en PC releasen op dinsdag 20 mei. Als bonus krijgt iedereen die de game pre-ordert toegang tot de DOOM Beta die bij Wolfenstein: The New Order zit.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x