Wolfenstein: The New Order gameplay video

thumbnail

Ondanks het feit dat ze onderbemand en te licht bewapend zijn, moet het verzet zich laten gelden. In de nieuwste trailer voor Wolfenstein: The New Order Nowhere to Run, moeten B.J. Blazkowicz en het verzet Generaal Deatshead en zijn legioen Nazi’s bekampen, ook al lijkt hij geringe kans op slagen te hebben.

Wolfenstein: The New Order, in ontwikkeling bij MachineGames, blaast nieuw leven in de alom bekende franchise die aan de wieg stond van het first-person shooter genre. Het verhaal speelt zich af tijdens de jaren ’60, waar het monsterlijke naziregime geavanceerde technologie heeft gebruikt om de Tweede Wereldoorlog te winnen en voortaan met ijzeren vuist over de wereld regeert.

Wolfenstein: The New Order laat je door Europa trekken om in een heroïsche missie de oorlogsmachines van de nazi’s te vernietigen.

Wolfenstein: The New Order zal in Europa voor Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 en PC releasen op dinsdag 20 mei. Als bonus krijgt iedereen die de game pre-ordert toegang tot de DOOM Beta die bij Wolfenstein: The New Order zit.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx