Wii Sports Club Baseball en Boxing komen op 27 juni naar de eShop voor Wii U

thumbnail

Of je nu wel of niet een kei bent in de originele Wii Sports voor Wii, er wacht je een frisse uitdaging bij de thuisplaat of in de boksring, want Baseball en Boxing komen naar de Nintendo eShop van Wii U om het reeds beschikbare Wii Sports Club-aanbod van Tennis, Bowling en Golf te versterken. Spelers die graag alle vijf sporten op één disk in huis willen halen, zitten goed met de fysieke versie van Wii Sports Club die vanaf 11 juli verkrijgbaar is. Deze verbeterde versie van Wii Sports biedt HD-beelden, een nieuwe en verbeterde besturing, online-spelmogelijkheden en Miiverse-ondersteuning.

In november 2013 verschenen met Bowling en Tennis al twee onderdelen van Wii Sports Club in de Nintendo eShop, een maand later gevolgd door Golf. Spelers die beschikken over een breedband internetverbinding kunnen in deze nieuwe versies online tegen andere spelers strijden en deelnemen aan regionale clubklassementen, terwijl de integratie van Miiverse het mogelijk maakt om tijdens het spel handgeschreven berichten uit te wisselen – bijvoorbeeld om de tegenstander met zijn overwinning te feliciteren, of je eigen winst te vieren!

In Baseball kunnen spelers de Wii-afstandsbediening Plus gebruiken als een honkbalknuppel om even intuïtief als nauwkeurig een machtige home run te slaan. De speler die de bal in het veld moet werpen, doet dit door de GamePad rechtop te houden, waarbij de actie in een eerstepersoons perspectief wordt getoond. Om de slagman van de wijs te brengen, kun je verschillende soorten worpen kiezen, waarna je zelf de kracht en richting van je worp bepaalt. Als het de tegenstander lukt de bal te raken, moet je proberen de bal in het midden van de GamePad te houden, want misschien kun je hem op die manier vangen…

In Boxing is het nu leuker en uitdagender dan ooit om ontwijkend en stotend de overwinning te behalen. Spelers houden nu in beide handen een Wii-afstandsbediening Plus voor meer nauwkeurige verdedigende en aanvallende acties. Voordat je in de ring stapt om je regionale club online te vertegenwoordigen, kun je beter eerst je techniek oefenen in Skill Shaper-uitdagingen als Speed Bag, waarin spelers zo snel mogelijk de aangegeven stoten in de juiste volgorde moeten uitvoeren, en Pro Puncher, waarin spelers snel en nauwkeurig moeten toeslaan om de doelen te raken die in beeld verschijnen.

Om de lancering van Baseball en Boxing in de Nintendo eShop op 27 juni te vieren, krijgen Wii U-bezitters die Wii Sports Club downloaden een proefperiode van 48 uur om niet alleen deze twee sporten maar ook Bowling, Tennis en Golf gratis te proberen. Deze proefperiode is open voor iedereen, dus ook mensen die eerder al een gratis proefperiode van Wii Sports Club gebruikten. Na afloop van de proefperiode kunnen spelers in de Nintendo eShop een dagpas aanschaffen voor Euro 1,99 om alle beschikbare sporten voor een periode van 24 uur te spelen, of om zowel Boxing als Baseball permanent aan te schaffen voor Euro 9,99.

Twee compleet verschillende sporten komen binnenkort beschikbaar, want op 27 juni verschijnen Baseball en Boxing in de Nintendo eShop voor Wii U. Wii Sports Club verschijnt op 11 juli ook als fysieke disk met alle vijf sporten: Baseball, Boxing, Tennis, Bowling en Golf.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen

  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube?

  Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.

  Holler Box