Wii met playback wordt duurder dan eerste Wii versie

thumbnail

Vroeger leek het er nog op dat we gewoon een DVD playback functie kregen in de Nintendo Wii. Nu is dit echter niet het geval, maar blijkt Nintendo al toekomstige plannen die zich hierop fixeren in de maak te hebben. Zo zouden in Amerika en Japan (Europa nog niet aangekondigd) nieuwe Wii’s gaan verschijnen welke de Sonic CinePlayer CE DVD navigator zouden bezitten. Hierdoor is het wel mogelijk om DVD’s af te spelen met de Wii.

Nu voegt men echter toe dat de prijs van de toekomstige Wii hoger zal zijn dan die van de aankomende Wii, die we bij de launch kunnen aankopen. Het Japanse Nihon Keizai Shimbun schrijft dit in hun magazine. De Japanse verkooprijs van de Wii, die in het begin van december verschijnt in Japan, ligt op omgerekend 165 Euro (25.000 Yen). Hoe duur het nieuwe model zou zijn is nog onduidelijk. In vergelijking met de DS, die opgevolgd werd door de Dual Screen Lite, lijkt dit een wat tegenvallende stap van Nintendo.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box