Western Digital introduceert Fortnite-geheugenkaart voor Switch

thumbnail
Western Digital, leverancier van opslagtechnologieën en -oplossingen, werkt samen met Epic Games en Nintendo voor de eerste officieel gelicentieerde Fortnite SanDisk microSDXC-kaart voor Nintendo Switch.
De exclusieve geheugenkaart van het Fortnite-merk voor Nintendo Switch is ontworpen om gamers van elk niveau consistente en betrouwbare opslag te bieden. De kaart is getest en goedgekeurd voor gebruik in alle Nintendo Switch-systemen en wordt gedekt door een beperkte levenslange garantie om gamers gemoedsrust te geven.
Geïnspireerd door de epische Skull Trooper (128 GB) en legendarische Cuddle Team Leader (256 GB) Outfits, is het ontwerp van de geheugenkaarten een eerbetoon aan enkele van de meest zeldzame en populaire outfits in het spel. Consumenten die de kaart kopen ontvangen als bonus een code om de zeldzame Angular Flow Wrap te verkrijgen.
De Fortnite SanDisk microSDXC-kaart voor Nintendo Switch kost  € 33,99 voor 128 GB en  € 58,99 voor 256 GB en is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Western Digital-winkels, e-tailers en de webshop van Western Digital.
De samenwerking werd bemiddeld door IMG, Fortnite’s exclusieve wereldwijde bureau voor licenties voor consumentenproducten.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx