Werewolf: The Apocalypse – Earthblood – De woede van Cahal

thumbnail

Tijdens gamescom maakten NACON en Cyanide meer bekend over Werewolf: The Apocalypse – Earthblood via een trailer die het leven en verleden van hoofdrolspeler Cahal in beeld brengt.

Bekijk hier de trailer van Werewolf: The Apocalypse – Earthblood

Cahal is een weerwolf van de Fianna-stam, getrouwd en vader van een dochter. Maar dan wordt hij getroffen door een tragisch lot dat hem in ballingschap dwingt. Hij moet zijn geliefden ontvluchten om ze tegen zijn woede te beschermen: zijn geliefde vrouw Ludmila; zijn dochter Aedana, van wie hij meer houdt dan van wie dan ook, en zijn beste vrienden Rodko en Ava, die altijd voor hem opkomen. Maar Endron, de petroleum-divisie van het megabedrijf Pentex, is als enige verantwoordelijk voor de woede en het geweld van Cahal. Omdat Endron zijn leven heeft verwoest en een constante bedreiging blijft voor Gaia, Moeder Aarde, heeft Cahal nog maar één doel voor ogen: om op welke manier dan ook Endron ten val te brengen.

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood is de eerste action-RPG die is gebaseerd op de gelijknamige horrorfranchise. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal zijn bloederige pad naar verlossing te bewandelen. Cahal zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Pentex, het bedrijf dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x