Wereldwijde onthulling: Call of Duty: Modern Warfare III aangekondigd

thumbnail

Vandaag is nog maar het begin, maar de teams hebben hun zinnen gezet op het creëren van een ongelofelijke, jaarlijkse eersteklas game-ervaring in de Campaign-, Multiplayer- en Co-operative-modi en op een diepgaande integratie met Call of Duty: Warzone. Een paar hoogtepunten waar we het meest enthousiast over zijn:

 • Voor de allereerste keer een direct vervolg met een volledig nieuwe campagne die de terugkeer van Makarov markeert.
 • Met Carry Forward kunnen spelers blijven genieten van hun inventaris en wapenvoortgang van Modern Warfare II naar het gloednieuwe Modern Warfare III van dit jaar.
 • Zei er iemand Zombies? Binnenkort meer informatie over de nieuwe Modern Warfare® Zombies: Het grootste Zombies-aanbod tot nu toe.
 • Nieuwe Open Combat-missies in Campaign; nieuwe Combat Vests en Perk-systeem voor het aanpassen van je Multiplayer Operator; nieuwe Tac-Stance-beweging; nieuwe After-Market-onderdelen voor ongeëvenaarde Gunsmith-aanpassingen en nog veel meer.
 • Eén toegangspunt voor al je toekomstige Call of Duty-content. Beginnend met Modern Warfare II en Warzone, en straks met Modern Warfare III en nog veel meer, kunnen spelers op één plek door al hun spellen navigeren, we noemen dit de Call of Duty HQ – waardoor het makkelijker wordt om te kiezen welke game en modi je wilt spelen.
 • Nieuwe toevoegingen aan Ricochet Anti-Cheat en nieuwe anti-toxiciteitsplannen om een leuke, eerlijke en uitnodigende online-ervaring te blijven bieden voor alle spelers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx